20 / 05 / 2024

O belediye çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 3 Mayıs!

O belediye çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 3 Mayıs!

Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda, Ordu Büyükşehir Belediyesi 85 kişilik personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Yayımlanan ilana göre, en az ilkokul mezunu 85 cankurtaran alımı gerçekleştirilecek. Peki, adaylarda aranan koşullar nelerdir? İşte detaylar...



PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ilan doğrultusunda, ilgili kadroya başvuru yapacak adaylarda bazı şartlar aranıyor. Adayların 18 yaşından gün almış olmaları, en az ilkokul mezunu olmaları, tercihen gümüş cankurtaran belgesine sahip olmaları, iyi derecede yüzme biliyor olmaları, erkek adayların askerlik hizmeti ile hiçbir ilgilisinin olmaması, adayların görev yapmasına engel teşkil edecek beden ve akıl hastalığının bulunmaması ve yine adayların affa uğramış olsalar bile belirli suçlardan mahkûm olmamaları gerektiği paylaşıldı.

Aynı zamanda söz konusu kadroya başvuru yapacak adaylarda ikamet şartı da arandığı ve adayların Altınordu, Fatsa, Perşembe, Ünye, Gülyalı ilçelerinde ikamet ediyor ya da edebilecek olmaları gerektiği duyuruldu.

O belediye çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 3 Mayıs!

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan ilan doğrultusunda Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılacak olan 85 personel alımı başvuruları 3 Mayıs’a kadar süreceği öğrenildi. Adayların ilgili kurumun e-posta adresi üzerinden başvuru yapmaları gerektiği belirtildi. Adaylar için görüşme-mülakat bilgileri de belli olurken, başvuru yapan adayların havuzda yüzme becerilerini ölçmek için uygulamalı mülakata tabi tutulacakları öğrenildi.

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Bunu yapan herkese bin TL hediye!

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Her ay hesabınıza 4.336 TL yatacak! Hemen başvurun!

İslam Memiş’ten korkutan iddia! ‘Baş etmek kolay olmayacak!’


Geri Dön