30 / 04 / 2024

Müjde! EGM KPSS şartsız personel alacak! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

Müjde! EGM KPSS şartsız personel alacak! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

Emniyet Genel Müdürlüğü, (EGM) yaptığı duyuruyla personel alımı gerçekleştirileceğini paylaştı. EGM bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS şartsız gerçekleştirilecek personel alımlarına ilişkin kadrolar paylaşılırken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs 2023 olduğu belirtildi.



EGM bünyesinde görevlendirilmek üzere öğretim üyesi alımı yapılacağı ifade edildi. Yapılan açıklamada, 25 Mayıs’a kadar devam edeceği ifade edildi. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek personel alımları kapsamında kadro listesi kesinleşti mi? İşte detaylar...

Müjde! EGM KPSS şartsız personel alacak! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

EGM BÜNYESİNE PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

EGM tarafından yapılan açıklamada; 26 öğretim görevlisi, bir doktor öğretim üyesi ve bir araştırma görevlisi alımı yapılacağı kaydedildi. Açılan kadrolara başvuracak adaylar için Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde yer alan koşulları taşıyor olmak gerektiği ifade edildi.

Bu çerçevede, güvenlik araştırmasında devlet memuru olmasına engel olabilecek herhangi bir durumun olmaması gerektiği bildirildi.

Erkek adayların askerlik hizmetini yerine getirmiş olması ya da askerlik hizmetiyle herhangi bir şekilde bağlantısının bulunmaması gerektiği ifade edildi. Ayrıca, müracaat edecek kişilerin görevini yapmaya engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması aranan şartlar arasında yer aldığının altı çizildi.

İşte EGM personel alımı ile ilgili merak edilen detaylar...


Geri Dön