16 / 05 / 2024

O belediyesi ilkokul mezunu 246 personel işe alıyor! İşte başvuru detayları!

O belediyesi ilkokul mezunu 246 personel işe alıyor! İşte başvuru detayları!

Ankara Çankaya Belediyesi 246 personel alımında bulunacak. Çankaya Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak için en az ilkokul mezunu personel alıyor. İşte detaylar!



Ankara Çankaya Belediyesi'nin yapmayı amaçladığı personel alımları ile belediyenin hizmet kalitesini artırması ve kentin ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılanacağı düşünülmektedir. Bu alımlar, istihdam imkanları sağlamanın dışında iş gücü eksikliğini gidermek ve belediye hizmetlerinin daha etkili bir şekilde sunulmasını sağlamak amacı ile gerçekleştirilmektedir.

ANKARA ÇANKAYA BELEDİYESİ HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALACAK?

Belediye alımları kapsamında, öncelikli olarak temizlik hizmetlerine dair personel alımları yapılacaktır. 28 yeni temizlik personeli, Çankaya'nın temizlik standartlarını daha da yükselterek, belediyenin sağlıklı ve hijyenik bir çevre sağlaması destekleniyor.

Bu alımlara ek olarak, 6 aşçı ve 9 mutfak görevlisi, bulaşıkçı alımıyla beraber belediyenin yemek hizmetleri alanında güçlendirilmeye çalışılmaktadır.

Bu alınacak olan personeller, Çankaya Belediyesi'nin sosyal etkinlikleri, toplantıları ve diğer organizasyonlar kapsamında kaliteli yemekler sunacaklar. Çankaya Belediyenin temizlik ve çevre hizmetlerinde etken bir rol oynayan çöp kamyonu arkası çöp toplama personelleri süpürmek için de 75 yeni personel alınacak. Ayrıca ulaşım hizmetleri için de 20 otobüs şoförü ve 73 çöp kamyonu ile birlikte hafriyat kamyonu şoförü alımında bulunacaktır.

O belediyesi ilkokul mezunu 246 personel işe alıyor! İşte başvuru detayları!

ÇANKAYA BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

Ankara Çankaya Belediyesi'nin personel alımları için başvuruda bulunanlar için tarihlerde açıklandı. Başvurular, 19 Haziran 2023 ile 22 Haziran 2023 tarihleri arasında şahsen yapılacağı bildirildi. Başvuruların değerlendirilmesi ve aday seçimi işlemi de belediye tarafından yapılacaktır. Başvurusu kabul edilen adaylar mülakat veya sınavlara çağrılacaktır.

Tarım Bakanlığı KPSS’siz lise mezunu personel arıyor! İşte başvuru şartları!

Adalet Bakanlığı alım yapıyor! Zabıt katibi olmak isteyenler hemen başvursun!

Denizbank personel alımını duyurdu! İşte alım yapılacak pozisyon ve şartları!


Geri Dön