İhale

O ilde 3 arsa satılacak!

Kahramanmaraş ili, Kahramankazan ilçesinde yer alan 3 adet arsanın satılacağı öğrenildi. Arsanın satışına ilişkin tüm bilgiler Resmî Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kahramanmaraş ili, Kahramankazan ilçesine bağlı ikisi Atatürk Mahallesi ve biri de Saray Mahallesi’nde olmak üzere toplam 3 adet arsanın satışa çıktığı öğrenildi.

Bahsi geçen arsaların yüzölçümlerinin 3 bin 300, 3 bin 003 ve 3 bin 261 metrekare olduğu öğrenildi. Arsalar için 8 Aralık 2023 Cuma günü saat 15.00’da kapalı teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

İLAN DETAYLARI

Arsaların geçici teminat bedellerinin 395 bin, 700 bin ve 770 bin TL; muhammen bedellerinin ise 13 milyon 46 bin 680, 23 milyon 273 bin 250 ve 25 milyon 575 bin TL olduğu paylaşıldı.

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığından:

1-İlçemiz sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti Kahramankazan Belediye Başkanlığı’na ait 3 (üç) adet arsa; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.

2- Satışı yapılacak taşınmazların mahallesi, ada, parsel, mevkii, yüzölçümü, m² bedeli, toplam m² bedeli ve geçici teminat bedeli aşağıya tabloda belirtilmiştir.

3- İhale 08.12.2023 Cuma günü saat 15:00’da Kahramankazan Belediyesi Meclis Salonunda (Kahramankazan Belediyesi 16. Kat) Encümen huzurunda yapılacaktır.

4- İhaleye katılacaklarda aranacak belgeler; Gerçek Kişiler:

  1. Nüfus cüzdanı (fotokopi)
  2. İmza beyannamesi
  3. Geçici teminat bedelinin (%3) yatırıldığına dair belge (Bankadan alınmış geçici teminat makbuzu yâda Kahramankazan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tahsilât birimine nakit yatırıldığına dair makbuz aslı)
  4. Tebligat için adres beyanı (aslı)

  1. Vekil var ise vekâletname/vekilin imza beyannamesi (aslı veya noter onaylı)
  2. İsteklinin Kahramankazan Belediyesi’ne borcu olmadığına dair Kahramankazan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak belge Tüzel Kişiler: a- İmza sirküleri/imza beyannamesi (aslı veya noter onaylı) b- Ticaret sicil gazetesi (aslı) c- Tebligat için adres beyanı (aslı) d- Faaliyetleri ile kuruluş belgelerini içeren evraklar. e- Yetkilendirilen kişilerin yetki belgesi f- Geçici teminat bedelinin (%3) yatırıldığına dair belge (Bankadan alınmış geçici teminat makbuzu yâda Kahramankazan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tahsilât birimine nakit yatırıldığına dair makbuz aslı)
  3. Vekil var ise vekâletname/vekilin imza beyannamesi (aslı veya noter onaylı)
  4. İsteklinin Kahramankazan Belediyesi’ne borcu olmadığına dair Kahramankazan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak belge

5- Daha geniş bilgi almak isteyenler www.kahramankazan.bel.tr. İnternet adresinden ve her gün mesai saatleri içinde Kahramankazan Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne (0312 814 53 00 / 1220-1227) müracaat etmeleri ve ₺5.000,00. (beşbinlira) bedel karşılığı İdari Şartnameyi almaları gerekmektedir.

6- İstekliler ihale evraklarını 08.12.2023 tarihinde saat 12:00’a kadar Kahramankazan Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’ne (Atatatürk Mah. Ankara Bulvarı 9. Kat No: 105/1 Kahramankazan/ANKARA) teslim etmelidirler

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Dünyada iki büyük kent hariç her yerde konut fiyatları düştü! İşte fiyatların düşmediği o kentler!

Elbistan’a yeni imar planı geliyor! Elbistan’ın yeni anayasası olacak!