04 / 05 / 2024

O kurumun çalışanları zil takıp oynadı! 25.000 TL hesaplara yattı! Promosyonlar yüz güldürüyor

O kurumun çalışanları zil takıp oynadı! 25.000 TL hesaplara yattı! Promosyonlar yüz güldürüyor

Bankaların vaad ettiği promosyon ücretleri hesaplara yatmaya başladı. Buna göre hesaplarına para yatan kurumlardan biri de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık A.Ş. oldu. 



Emekli maaşını üç sene süresince aynı bankadan alacağına dair garanti veren kişilere bankalar maaş aralıklarına göre değişen seviyelerde promosyon verirken, çalışanlarda da kurumlardan gelecek promosyon açıklamalarını heyecanla takip ediyor. Bu bağlamda promosyon ödemesi için bankalar ile mutabakat sağlanması
 halinde belediyeler, sendikalar, müdürlükler, bakanlıklar, üniversiteler ve çeşitli kurumlar kamuoyuna bilgi veriyorlar.

25.000 TL Promosyon!

Ulaştırma Memur Sen aracılığı ile yapılan açıklamaya göre, TCDD ve TCDD Taşımacılık A.Ş. banka promosyonu hesaplara yatırıldı. Toplamda 25.000 TL bedelinde olan promosyon ödemesi ile alakalı Ulaştırma Memur Sen’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ”TCDD ve TCDD Taşımacılık A.Ş. Banka promosyonu ödemesi 25.000 TL personelin hesaplarına yatırılmıştır. Hayırlı olsun.” ifadeleri yer aldı.

O kurumun çalışanları zil takıp oynadı! 25.000 TL hesaplara yattı! Promosyonlar yüz güldürüyor
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Türkiye'deki demiryolu ulaşımının altyapısını geliştiren, düzenleyen ve kontrol eden resmî kurumdur.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön