03 / 05 / 2024

O market ayçiçek yağında öyle bir kampanya yaptı ki! Kampanyayı duyanların ağzı açık kaldı! Herkes 3’er 5’er aldı!

O market ayçiçek yağında öyle bir kampanya yaptı ki! Kampanyayı duyanların ağzı açık kaldı! Herkes 3’er 5’er aldı!

Türkiye’deki zincir marketlerden biri olan o market çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı. O marketten alışveriş yapanlar 5 litre sıvıyağı hemen alıp götürüyor. İşte o market indirimle ilgili ayrıntıları...



Mutfakların en temel gıda ürünlerinden biri olan sıvıyağlar uzun zamandan beri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Rusya ve Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte bu durumdan oldukça etkilenen mutfakların en temel temel ihtiyaç malzemesi olan sıvıyağ olmuştu. Vatandaşlar ise ihtiyaç duyduğu sıvıyağı market market gezip en uyguna alma derdine düştü. Ucuz fiyata ayçiçek yağı alışverişi yapmak isteyenler için o market tarafından büyük bir kampanya yapıldı.  İşte o zincir marketin ayçiçek yağına yaptığı kampanyanın detayları...

O market ayçiçek yağında öyle bir kampanya yaptı ki! Kampanyayı duyanların ağzı açık kaldı! Herkes 3’er 5’er aldı!

DUYANLAR MARKETE KOŞTU! AYÇİÇEK YAĞI KAPIŞ KAPIŞ GİTTİ!

İnsanlar tarafından tercih edilen marketlerden biri olan Bizim Market, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı kampanyayı vatandaşlara duyurdu. Bu duyuru ise evinde veya iş yerine toplu alışveriş yapanlar vatandaşların büyük ilgisini çekti. Duyuruya göre müşterilere 5 litre ayçiçek yağı ve 3 koli soda hediye edileceği belirtildi. Bu kampanyadan yararlanmak için 4 bin lira ve üzeri alışveriş yapılması gerektiği ifade edildi.

4 bin lira ve üzeri alışveriş yapan vatandaşlara Bizim / Ona / Besler Ayçiçek Yağı 5 litre (teneke – geniş ağız) ürünlerinden bir adet ya da Beypazarı / Kızılay soda ürünlerinden üç koli hediye edileceği bildirildi.

Peki, büyük ilgi gören kampanya hangi tarihe kadar geçerli? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön