30 / 04 / 2024

O markette 30'lu L boy yumurta 59 TL'ye düştü! Bu fırsatı kaçırmayın

O markette 30'lu L boy yumurta 59 TL'ye düştü! Bu fırsatı kaçırmayın

30'lu L boy yumurtanın satış ücretine dev indirim uygulandı. İndirimi gören o markete akın etti. İşte L boy yumurtada indirim gerçekleştiren o market ve indirimin tüm ayrıntıları.



Yumurta insan sağlığı bakımından son derece yararlı ve her gün mantazam olarak tüketilmesi gereken bir gıda, yumurtaya uygulanan zamlar pek çok vatandaşın yumurta tüketimi manasında ciddi güçlükler içerisinden geçmesine ebep olmuştu.

Yumurta ücretlerine uygulanan zamlardan sonra, yumurtanın tek adet ücreti ateş pahası olurken, vatandaşlar yumurtanın yanına yaklaşamaz hale geldi. Yumurta ücretlerine gelen büyük oranlı zam sonrasında o marketten büyük indirim yapıldı. İndirim sonrasında 30'lu L boy yumurta adeta dip ücret uygulandı.

O markette 30 lu L boy yumurta 59 TL ye düştü! Bu fırsatı kaçırmayın

Yumurta ücretlerine gelen büyük oranlı zamlardan sonra, 30'lu L boy yumurta "Yunus Online" da dev indirim uygulandı. 30'lu L boy yumurtanın satış ücreti 59,90 TL'ye geriledi. Yumurta indirimini görenler stok yapmaya başladı.

30'lu yumurtanın satış ücreti o internet sitesinde 59.90 TL'ye kadar geriledi. İndirimden faydalanmak isteyenler internet sitesine akın etmeye başladı. 

O markette 30'lu L boy yumurta 59 TL'ye düştü! Bu fırsatı kaçırmayın


Geri Dön