02 / 05 / 2024

O yağ vatandaşın yakın markajındaydı! A101'den beklenen indirim haberi geldi! Yetişen alır...

O yağ vatandaşın yakın markajındaydı! A101'den beklenen indirim haberi geldi! Yetişen alır...

Vatandaş yük ücretli fiyatlardan bıkmışken indirim haberleri arka arkaya gelmeye devam ediyor. Bir indirim haberi de yani haftada 101'den Vera ayçiçek yağına geldi İndirim bitmeden elinizi çabuk tutup yetişmenizi tavsiye ediyor ve sizi fiyat listesi ile baş başa bırakıyoruz.



Yeni sene ile birlikte her ürüne ve maaşlara zam geldi fakat maaşlara yapılan zamlarla beraber birçok gıda ücretine da arka arkaya zam geldi. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen ayçiçek yağı ücretleri vatandaşların gündeminde. Tüketiciler devamlı ve merakla zincir marketler aracılığı ile yapılan indirimleri yakın markaja alırken beklenen haber geldi. O marketlerde 5 litrelik ayçiçek yağı ücretleri dibi gördü. Yetişen litre litre alıyor. Bu fırsat kaçmaz. 

O MARKETLERDE AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ BAŞLADI

Ayçiçek yağı ücretleri kışın gelmesiyle beraber vatandaşların gündeminden bir türlü düşmüyor. Kışın her yemekte kesinlikle kullanılan ayçiçek yağı ücretleri yeni sene ile birlikte yükselişe geçmişti. Yaşanan durum ekonomik açıdan bir kriz yaşatırken ucuz ürünleriyle gündeme gelen A101 yeni kampanyasını ilan etti. Ayçiçek yağı ücretleri ilk defa bu kadar indi. Peki ayçiçek yağı ücretlerine indirim mi geldi? Ayçiçek yağı ücretleri ne kadar indirim gördü?

O yağ vatandaşın yakın markajındaydı! A101 den beklenen indirim haberi geldi! Yetişen alır...


STOKLAR BİTMEDEN YETİŞİN

A101 market zinciri 5 litre Vera Ayçiçek Yağını 149 TL yerine 144 TL'den satışa sundu. Ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştiren A101 market zincirinin indirimli  tarifesi, vatandaşlar aracılığı ile hayli sevildi. 5 litre Vera Ayçiçek Yağı Pet 144 TL'den satışa sunuldu. Yetişen büyük indirimden faydalanacak.

 


Geri Dön