28 / 04 / 2024

Ocak ayının sevindirici sürprizi Profilo’da! Elektrikli süpürge hediye! 18 Ocak fiyat listesi

Ocak ayının sevindirici sürprizi Profilo’da! Elektrikli süpürge hediye! 18 Ocak fiyat listesi

Tüm ihtiyaçlarınızı kolayca sığdırabileceğiniz, yiyecekleri ilk günkü tazeliğinde saklayan Profilo XL veya XXL Buzdolabı alanlara Profilo'dan elektrikli süpürge hediye.



Ocak ayının sevindirici sürprizi Profilo’da! Elektrikli süpürge hediye! 18 Ocak fiyat listesi
Enerjiyi daha verimli kullanan alttan donduruculu yeni Profilo Buzdolapları bütçeniz için %20 daha fazla tasarruf sağlıyor. Sebze ve meyvelerde 2 kata kadar daha uzun süren tazelik için Profilo XL veya XXL buzdolapları hizmetinizde.


XXL BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ 

ExtraFresh Comfort: ExtraFresh Comfort özelliğine sahip Profilo XXL Buzdolabı, meyve-sebzelerinizi iki katına kadar daha uzun süre taze tutar. 
ExtraCold Özelliği: Buzdolabınızın ExtraCold Comfort çekmecesinin sıcaklığını 0 dereceye yaklaştırarak bu bölümde daha soğuk saklamak isteyebileceğiniz şarküteri ve et ürünlerinizi, uzun süre tazeliğini koruyarak muhafaza edebilirsiniz.
XXL Geniş Kapasite: XXL Buzdolapları, geniş kapasitesi torbalarca meyveyi, sebzeyi; tencerelerce yemeği hatta karpuzların en büyüğünü bile gönül rahatlığıyla muhafaza edebilirsiniz.
NoFrost Özelliği: Bu özellik dolabınızın içinde nem ve kar oluşmasını engeller. 
MultiAirFlow & VitaPlus Özelliği: Tüm kademelerdeki sıcaklık eşit şekilde dağılır, yiyecekler daha kısa sürede soğutulur ve tazeliklerini korur. VitaPlus özelliği ile de sensörler buzdolabının içerisindeki sıcaklığın sabit kalmasını sağlayarak yiyeceklerinizi daha uzun süre taze tutar.
Süper Dondurma Özelliği: Profilo XXL Buzdolaplarının süper dondurma özelliği sayesinde alışveriş sonrası buzluğa koyacağınız yeni yiyecekleriniz buzluğun iç sıcaklığını artırmadan, hızlı ve sağlıklı bir şekilde dondurulur. 
Peki hangi kodlu ürün bu kampanyaya dahil?


Geri Dön