03 / 05 / 2024

Occitan İnşaat Dekorasyon Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Occitan İnşaat Dekorasyon Gıda Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli iel Onut Ünlüer tarafından kuruldu.




Occitan İnşaat Dekorasyon Gıda Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli iel Onut Ünlüer tarafından kuruldu.

Occitan İnşaat Dekorasyon Gıda Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; a- Her çeşit konut, sanayi tesisleri inşaatları yapmak. İnşaat malzemeleri inşaat ve sanayi boyaları, sıhhi tesisat malzemeleri ve inşaatta kullanılan tüm malzemelerin alım satımını yapmak. b- Her türü işyerlerinin tadilat ve dekorasyon işlerini yapmak. c- Her türlü gıda maddeleri ticareti yapmak. Restoran,Kafeterya, Çaybahçesi ve benzeri gıda işletmeleri kurmak ve işletmek. Paket hazır gıda hizmetleri vermek. Şirket amaç ve konusu gerçekleştirmek için konusu ve amacıyla ilgili olmak kaydıyla aşağıdaki işleri yapabilir. 1- Konusuyla ilgili olarak olarak açılacak ihalelere katılabilir, teklif verebilir taahhütlerde bulunabilir. 2- Konusuyla ilgili olarak mümessillik, acentelik, komisyonculuk yapabilir. 3- Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları, her türlü motorlu, motorsuz kara ve deniz taşıt aracı ile iş makinalarını iktisap edebilir, satabilir, kiralayabilir ya da kiraya verebilir. Kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat alabilir ve verebilir, gerek kendisi gerekse de 3. Gerçek ve/veya tüzel kişi / kişilerin kullandıkları ve / veya kullanacakları kredilerin ve / veya doğmuş ve / veya doğacak borçlarının teminatını teşkil etmek üzere şirket adına kayıtlı taşınmazları ipotek olarak verebilir, rehin ile sınırlandırabilir, serbest dereceden istifade hakkı tanıyabilir. Bu şahıslardan ipotek alabilir ve bu ipoteklerin terkinini talep edebilir. 4- Şirket iktisadi maksat mevzuunun gerektirdiği ticari ve sınai mamulleri ithal ve ihraç edebilir. 5- Şirket yerli ve yabancı, hakiki veya hükmi şahıslarla her türlü ortaklıklar tesis edebilir. 6- Şirket konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışındaki firmaların mümessilliğini ve distribütörlüğünü yapabilir. 7- Şirket lisans, patent, teknik bilgi, marka ve imtiyaz anlaşmaları yapabilir. Her türlü gayri maddi hakları tesis iktisap ve devir edebilir. 8- Yurtiçi ve yurtdışı kaynaklardan kredi temin edebilir.


Geri Dön