27 / 04 / 2024

ODE ürünleri, tarihi binaların yalıtımında da tercih ediliyor!

ODE ürünleri, tarihi binaların yalıtımında da tercih ediliyor!

Global marka olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım 'ı tercih eden projeler arasına bir yenisi daha eklendi. T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yaptırılan Milli Arşiv Sitesi projesinin yalıtımında ODE Yalıtım ürünleri t



Global marka olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım 'ı tercih eden projeler arasına bir yenisi daha eklendi. T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yaptırılan Milli Arşiv Sitesi projesinin yalıtımında ODE Yalıtım ürünleri tercih edildi.

Milli Arşiv Sitesi Projesi kapsamında arşiv birimleri,   idari binalar, kongre merkezi, müze, konferans ve sergi salonları, misafirhane, kapalı otoparklar yer alıyor. 28.500 m ² oturum ve 122.000m ² inşaat alanını kapsayan projede, ODE Yalıtım ürünlerinden ODE Isıpan Extrüde Polistren Levha, ODE Starflex Camyünü Klima Levhası, ODE Starflex Prefabrik Camyünü Boru kullanıldı.

Milli Arşiv Sitesi Projesi 'nde ODE Yalıtım ürünlerinin kullanılmasından mutluluk duyduğunu belirten ODE Yalıtım Satış Pazarlama Direktörü Ali Türker, “İşimiz ne olursa olsun temelinde müşteri memnuniyeti yatıyor. Biz ODE Yalıtım olarak müşterilerimize daha iyi ürün ve hizmetler sunabilmek ve yalıtım sektörünü büyütmek için çalışıyoruz. Sadece güncel projelerde yer almıyoruz, tarihe tanıklık eden milli değerlerimizi de koruyoruz, tarihi eserlerin yalıtımında da güvenilir, tercih edilen bir firmayız. ”dedi.

 

 


Geri Dön