29 / 04 / 2024

Odeabank'tan yüksek faiz fırsatı! Bu kampanya kaçmaz! 

Odeabank'tan yüksek faiz fırsatı! Bu kampanya kaçmaz! 

Birikim yapanlar ya da yapmak isteyenler için Odeabank'ın bu imkanı sizin için vazgeçilmez olabilir. Türk Lirası cinsinden birikimleriniz için 40-100 gün vade aralığında %27,50’ye varan faiz oranı fırsatı detayları haberimizde.



Bankaların ekonomik sorunlardan dolayı sıkışan yada paraya ijtiyacı olan vatandaşlar için uygun faizler vermesi vatandaşı ekonomik olarak rahatlatırken  bankalarda bu sayede kurumlarına müşteri çekmiş oluyorlar. Bu bankalardan biri de ''Odeabank'' Uygun fazi oranları ile vatandaşın yüzünü güldüren banka
verdiği faiz oranları ile de ön plana çıkıyor.


Kampanya Detayları

Kampanya, bankamıza haricen getirilen yeni mevduatlarınızı kapsamaktadır. Kampanyadan hem Bankamızda yeni hesap açan kişiler  hem de hali hazırda hesabı olan tüm gerçek kişi müşterilerimiz faydalanabilir.

Kampanya dahilinde verilen faiz seviyeleri 100.000 TL ile 3.000.000 TL tutar aralıklarında olacaktır. Meblağa göre geçerli faiz seviyeleri aşağıda yer alan tabloda verilmiştir.

Odeabank tan yüksek faiz fırsatı! Bu kampanya kaçmaz! 

Kampanya dailinde verilen faiz seviyeleri sadece Odeabank Şubelerinden açılacak mevduatlar için geçerlidir.
Kampanya dahilinde verilen faiz seviyeleri 40-100 gün vade aralığında açılacak vadeli mevduat hesapları için geçerlidir. Belirtilen vade aralığında tercih edilen vade tarihinin tatil gününe denk gelmiş olması halinde vade bitimi en yakın tarih olarak tespit edilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön