06 / 05 / 2024

Ödemeler başladı! Hesaplara 850 lira yatırıldı!

 Ödemeler başladı! Hesaplara 850 lira yatırıldı!

Yüzbinlerce kişi tarafından beklenen kredi-burs ödemeleri ile ilgili duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda para ödemelerinin yapıldığı hesapların kontrol edilmesi gerektiği söylendi...



Yüzbinlerce kişi tarafından merakla beklnen kredi- burs ödemeleri ile ilgili açıklama geldi.  Bu açıklamada para ödemelerinin yapıldığı hesapların kontrol edilmesi gerektiği ve unutulmaması gerektiği açıklandı. Söz konusu  ödemeler 6 Ocak tarihinden itibaren ödenmeye başladı ve 10 Ocak itibari ile tamamlandı. Buna göre ödemeler T.C. Kimlik Numarasının son rakamına göre yapılırken en düşük 850 lira en fazla 2 bin 550 lira ödeme yapıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön