04 / 05 / 2024

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Ödemiş’te inşaatı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesinde sona gelindi. Hastane alanını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, doktor, sağlık görevlisi gibi eksiklerin tamamlanması konusunda önümüzdeki hafta Ankara’da görüşmeler yapacağını belirtti.




Ödemiş Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ödemiş ve çevresine hitap edecek olan 250 yataklı Devlet Hastanesi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Hastane Başhekimi Ömer Koçak çalışmaları denetledi. 


Son hazırlıkları yapılan hastanede son teknolojik cihazlar da mevcut. Yedi yıldızlı otel görünümlü modern devlet hastanesinde 8 ameliyathane, 73 poliklinik, 29 yoğun bakım yatağı ve helikopter pisti bulunuyor. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem konuyla ilgili olarak, “Hastanemiz büyük ölçüde tamamlandı. Çevre düzenlemesini de belediyemizin desteği yaptık. Önümüzdeki günlerde açılması planlanan hastanemizdeki doktor ve sağlık personeli konusundaki ihtiyaçlarımızı bakanlıkta yapacağım görüşmelerde ileteceğim” diye konuştu.


Geri Dön