02 / 05 / 2024

Ödemiş OSB'nin altyapı işleri 2015 yatırım programına alındı!

Ödemiş OSB'nin altyapı işleri 2015 yatırım programına alındı!

Başkan Mahmut Badem, Ödemiş OSB hakkındaki bilgileri paylaştı. Aradan Bilim, Sanayi ve 24 saat geçmeden bizzat Bakan Fikri Teknoloji tarafından Ödemiş OSB'nin alt yapı islerinin 2015 yatırım programına alındığına dair bilgi verildi.



Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapı işleri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 2015 yatırım programına alındı. Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, Ödemiş'in kültürel, sosyal ve sanayi alanındaki gelişimini katkı sağlayacak projelerin gerçekleşmesi ve devlet gücüyle yapılacak işlerin daha hızlı yapılabilmesi için Ankara'da ziyaretlerde bulunuyor. 


Geçtiğimiz hafta Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile görüşmelerde bulunan Başkan Mahmut Badem, Ödemiş OSB hakkındaki bilgileri paylaştı. Aradan Bilim, Sanayi ve 24 saat geçmeden  bizzat Bakan Fikri Teknoloji tarafından Ödemiş OSB'nin alt yapı islerinin 2015 yatırım programına alındığına dair bilgi verildi. 


2 milyon TL bütçeli 


Organize Sanayi Bölgelerinin altyapı çalışmaları tamamlanmadığı sürece yatırımcıların talep göstermediğini belirten Başkan Mahmut Badem, "OSB'nin birinci kısmının alt yapı inşaatı için hazırlanan proje  İzmir  Kalkınma Ajansı'nın (İZKA) destek programından yararlanılmak üzere Eylül ayında müracaat edilecek. 2 milyon TL bütçeli bu proje, OSB'nin elektrik, içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, drenaj hatları ve yol düzenlemeleri gibi alt yapı hizmetlerini kapsamaktadır. Bölgemizin ekonomik gelişimine büyük katkı sağlayacak olan bu projenin kısa sürede tamamlanması ve yatırımcıların bölgemize gelmesi konusunda girişimlerimizi sürdüreceğiz" dedi. 


Ödemiş OSB, Kaymakçı Mahallesi Eseli mevkiinde bin dekar alanda bulunuyor. 530 dekar alanda yaklaşık 50 adet sanayi parseli, 470 dekarda ise arıtma tesisi, idari ve sosyal tesis alanı, teknik hizmet alanı, ticaret alanı, yol ve yeşil alandan oluşuyo


Hürses 


Geri Dön