01 / 05 / 2024

Ödülde öne çıkan gayrimenkul şirketleri!

Ödülde öne çıkan gayrimenkul şirketleri!

Bol ödüllü bir şirket olmak aynı zamanda itibarlı olmak demek. Hiçbir pazarlama faaliyetinin yaratamayacağı saygınlık alınan bir ödülle elde edilebiliyor. Ödüllü şirketlerin marka algısı yükseliyor, satışları canlanıyor, çalışan motivasyonu artıyor...



Pınar son 5 yılda 80 ödül aldı, TSKB ise son 20 yılda 50'den fazla ödüle layık görüldü. İndeks Bilgisayar, 30 yıllık geçmişine pek çok başarı öyküsü sığdırdı ve ödüller de art arda geldi, indeks Bilgisayar Genel Müdürü Banu Sürek, "Yaklaşık 150 ödülümüz var. Bu ödüller ekiplerimizin her gün hedeflerimize özveriyle koşması sayesinde alınan sonuçlarla rekabette bir adım öne çıkabilmemizin önemli bir sonucu. Bu açıdan benim için her ödülün yeri ayrı ve anlamı çok büyük" diyor.

Capital’de yer alan habere göre; Ödüllü şirketlerin marka algısı yükseliyor, satışları canlanıyor. Güven ve itibar gibi iş dünyasının en önemli kavramlarında da güç kazanıyorlar. Hiçbir pazarlama faaliyetinin yaratamayacağı itibar ve saygınlık alınan bir ödülle elde edilebiliyor, işte bu nedenle şirketler güçlü oldukları alanlarda ödüllü yarışmalara katılıyor.

Şirketler için ödül kazanmak aynı zamanda çok önemli bir motivasyon kaynağı.

Bankacılıktan ilaca, havacılıktan mobilyaya Türkiye'nin bol ödüllü şirketlerinin ödül konusundaki stratejisini araştırdık, bugüne kadar kaç ödül aldıklarını ve her bir ödülün başarılarına nasıl bir katkıda bulunduğunu ortaya koymaya çalıştık.

ODAKLANMANIN SONUCU

TSKB, son 20 yılda çeşitli alanlarda 50'den fazla ödüle layık görüldü. Şirketin ödül aldığı dalları odaklandığı iş alanları şekillendiriyor. Bugüne kadar TSKB, bankacılık hizmetlerinden proje finansman projelerine, sürdürülebilirliğin finansmanı alanındaki yeniliklerinden kapsayıcılık misyonuyla hayata geçirdiği uygulamalara kadar pek çok alanda ödüllendirildi.

Bankanın en çok ödüle layık görülen ürünü ise Yeşil/ Sürdürülebilir Tahvil oldu. 2016'da TSKB, Türkiye'nin ve Orta ve Doğu Avrupa ile Orta Doğu ve Afrika (CEEMEA) Bölgesi'nin ilk Yeşil/ Sürdürülebilir Tahvil ihracını gerçekleştirdi. Şirket, bu yenilikçi ürünü lanse ettiğinde uluslararası arenada görülen büyük ilgi, kısa zamanda pek çok ödüle dönüştü. Yeşil/Sürdürülebilir Tahvil ile TSKB bugüne kadar 6 farklı ödül aldı. TSKB Genel Müdür Yardımcısı Yetkin Keşler, birlikte anıldıkları ödüllerin ve mecraların, TSKB markasının duruşuna, misyonuna, mesajlarına uygun olmasına özen gösterdiklerini söylüyor. "Bu nedenle aldığımız her ödülün bizim için ayrı bir değeri var. Bununla beraber sürdürülebilirlik ve kapsayıcılık alanında aldığımız ödüllerin bizde özel bir yeri olduğunu söyleyebilirim" diyor.

GAYRİMENKULUN ÖNE ÇIKANLARI

Sinpaş, gayrimenkul sektöründe 44 yıllık bir tecrübeye sahip. Süper markalar Türkiye araştırmasında 4 bin 986 marka arasından bir numaralı gayrimenkul şirketi olarak ilk kez iki kere üst üste 'Süper Marka’ seçilerek, büyük bir başarıya imza attıklarını söyleyen Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, "inovasyona verdiğimiz önemle, Sinpaş'a özgü konseptler geliştiriyoruz. Bu yaklaşım müşterilerimiz tarafından ödüllendirilmenin yanı sıra, çok sayıda önemli kurum tarafından fark edilerek tescilleniyor" diyor.

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. inanç Kabadayı, Ege Yapı olarak ödül iletişimi stratejisi ile ilerleyen, marka itibarını bu strateji üzerine kuran ve bu yolda sürekli başvurular yapan bir marka olmadıklarının altını çiziyor. Saygın ödülleri aldıklarında ise çok mutlu olduklarını belirtiyor. Kabadayı, özellikle Batışehir projesiyle aldıkları ödüllerden dolayı çok memnun. 

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, bugüne kadar gayrimenkul, mimari, tasarım, yapı geliştirme, sosyal sorumluluk gibi pek çok alanda ödül aldıklarını açıklıyor ve en anlamlıları hakkında şöyle diyor: "Üç yılda 33 ödülle ulaşılması zor bir başarıya imza attık. Bu ödüllerle birlikte Avrupa ve dünya çapındaki başarılarımızı tescillendirdik. International Property Awards’daa Dünya’nın En iyi Yapı Geliştirme Projesi’ ödülü, bizim için en anlamlı olanıydı.”
 


Geri Dön