30 / 04 / 2024

Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi ödül aldı!

Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi ödül aldı!

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi ile Tarihî Kentler Birliği Kültürel Mirası Koruma Projesi ve Uygulamaları Özendirme Yarışmasında süreklilik ödülüne lâyık görüldü...



Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi ile Tarihî Kentler Birliği Kültürel Mirası Koruma Projesi ve Uygulamaları Özendirme Yarışmasında süreklilik ödülüne lâyık görüldü.

 

Şanlıurfa Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen ödül törenine 300’ün üzerinde belediye temsilcisi katıldı. Büyük ilgi ile takip edilen ödül töreninde Tarihî Odunpazarı Bölgesini kapsayan “961 ada kentsel tasarım projesi” ile süreklilik büyük ödülünü kazanan Odunpazarı Belediyesi, aynı zamanda Tarihî Kentler Birliğinden en çok ödül kazanan belediye olarak önemli bir rekora imza attı. Ödülü bütün Eskişehir halkı adına alan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Odunpazarı’nın bir kültür ve turizm markası haline gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.


Yeni Asya Gazetesi 


Geri Dön