08 / 05 / 2024

Ofis Park Kağıthane'de metrekaresi 4 bin dolara ofis!

Ofis Park Kağıthane'de metrekaresi 4 bin dolara ofis!

Firma: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje: Kağıthane Ofispark

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Ofis Park Kağıthane projesinde satışı devam eden ofislerin metrekare birim fiyatı ortalama 4 bin dolar olarak açıklandı



Kağıthane'de 75 milyon TL yatırımla inşa edilen Ofis Park Kağıthane projesi A sınıf ofis konseptinde hayata geçirdi. 14 bin 450 metrekarelik alana kurulan  Kağıthane Ofispark  projeside 28 bin metrekarelik ofis alanı, 4 bin 700 metrekarelik alışveriş alanı bulunuyor.


84 bağımsız ünitenin bulunduğu Ofispark projesinde ofislerin büyüklükleri 233 metrekare ile 1.600 metrekare arasında değişiyor. Ofislerin teslimleri kaba inşaatı tamamlanmış şekilde yapılıyor. Ofislere hemen taşınmak mümkün. 


Emre Arolat Mimarlık tarafından tasarımı yapılan Kağıthane Ofis Park projesinde ofislerin ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin dolar olarak açıklandı. Bu fiyatlara yüzde 18 KDV ekleniyor. Kağıthane Ofispark'taki ofisler banka kredisine uygun durumda. 


2009 yılının Ağustos ayında inşaatına başlanan Ofispark projesi 4 bloktan meydana geliyor. Projedeki en yüksek ofis bloğu 8 katlı olarak tasarlandı. Açık ve ferah mimarisiyle dikkat çeken Ofispark projesinde bloklar önlerine açılan avluyla tek bir noktada bütünleşiyor. Projedeki mağaza ve kafe alanları avlunun çevresinde bulunuyor. 


Tekfen Services'in bakım, temizlik, güvenlik, catering gibi hizmetleri sunduğu Tekfen Ofispark projesinde 550 araçlık otopark yer alıyor.


0212 294 48 68

 

http://www.kagithaneofispark.com

 

Sinem ÖZTÜRK



projeye sor



Geri Dön