29 / 04 / 2024

Ofishane İstanbul'da metrekaresi 19 dolara kiralık ofis!

Ofishane İstanbul'da metrekaresi 19 dolara kiralık ofis!

Firma: Fiba Grubu

Proje: Ofishane İstanbul

Eroğulu Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de hayata geçirilen Ofishane İstanbul projesini Fiba Grubu satın aldı. Ofishane İstanbul'da ofisler metrekaresi 19 dolara + KDV olarak kiralanabiliyor...




Eroğulu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ofishane İstanbul projesini  Fiba Grubu  satın aldı. İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de yer alan Ofishane İstanbul'da metrekaresi 19 dolardan ofisler kiralanabiliyor. 


Toplam 33 bin metrekare kiralanabilir alanda yer alan Ofishane'de 21 bin metrekare ofis alanı bulunuyor.


Kağıthane’de yeralan Ofishane’de 15 katlı binaların her katında 2 adet olmak üzere toplam 24 adet ofis yer alıyor.Ofislerin tamamı kat bahçelerine sahip. 


TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan projenin özellikleri arasında teras yürüme yolları, cephelerde açılabilir pencereler,bay-bayan-engelli tuvaletleri, ofis depo alanı ve mutfak, her 75 metrekareye 1 araçlık otopark alanı,6 adet 10 kişilik ve 1 adet yük ve sedye taşımaya uygun asansör,fiber kablo ağı ile güçlü telekomünikasyon altyapısı,VFR ısıtma-soğutma sistemi ile her bir ofis için münferit ve otomatik kontrol sistemi, tam destekli 1600 kVA'lık jenaratör mevcut. 



Maslak ve Levent’in yanı başında, ulaşımı oldukça rahat olan ve hızla gelişen Kağıthane bölgesinde, Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor. Şehrin ana arterlerinin buluşma noktasında olan Ofishane, Dolmanahçe-Bomonti ve Kağıthane-Piyalepaşa tünelleri ile hızlı ulaşım imkanlarına sahip. Projenin zemin katında önde gelen yapı marketlerden Bauhaus yer alıyor.



444 37 97   


http://www.ofishane.com.tr   






projeye sor



Geri Dön