28 / 04 / 2024

Smart Plaza’da metrekaresi 17 dolara kiralık ofis!

 Smart Plaza’da metrekaresi 17 dolara kiralık ofis!

Proje: Smart Plaza

Kavacık’ta inşa edilen Smart Plaza’da minimum metrekare kira bedelleri 17 dolardan başlargıç gösteriyor. Projede minimum kat alanı 900 metrekareden başlangıç gösteriyor



Uluslararası Breeam standartlarına göre inşa edilen Smart Plaza, Kavacık’ta yükseliyor. Toplam 37 bin 57 metrekare kapalı alana sahip olan projedeki ofis alanı ise 24 bin 22 metrekareye kadar yükseliyor.

Mimari projesi Türk mimarisinde özel yeri olan mimar Tatsuya Yamamoto tarafından çizilen Smart Plaza, iki ofis bloğundan oluşuyor. 18 bin 584 metrekare boş alanın olduğu Smart Plaza’da kat alanları 900 metrekareden başlıyor. A blokta 9 ve B blokta 8 ofis katı bulunuyor. Projede ofislerin metrekare kira bedeli 17 il 20 dolar arasında faklılık gösteriyor.

Uluslararası Breeam standartlarına göre inşa edilen Türkiye’deki ilk ofis binası Smart Plaza, çevreye olan duyarlılığının yanı sıra teknolojik alt yapısıyla da fark yaratıyor. Hem satın alma hem de kiralama olanağı bulunan bina, konumu sayesinde reklam avantajı ve kolay ulaşım imkanı sunuyor.

Pazarlama çalışmaları ise tek yetkili olarak PROPIN Property Investment Consultancy tarafından sürdürülüyor.


0212 217 85 55

 

http://www.propin.com.tr/

 

Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön