29 / 04 / 2024

Ofisim İstanbul Maltepe ofis fiyatları!

Ofisim İstanbul Maltepe ofis fiyatları!

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

Ofisim İstanbul Maltepe ofis fiyatları kapsamında metrekare birim olarak 5 bin 100 liradan başlangıç gösteriyor. Ofisim İstanbul projesi, Anadolu Yakası içinde Maltepe Bölgesi'nde hayata geçiriliyor



Ofisim İstanbul projesi, Maltepe'de Anadolu Yakası içinde 60 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.  İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım  tarafından hayata geçirilen Ofisim İstanbul Maltepe ofis fiyatlarına geçmeden önce genel özelliklerinden bahsedelim... 


219 ofis ve 16 ticari birimden meydana gelen Ofisim Maltepe projesinde 3 blok bulunuyor. Maltepe Ofisim İstanbul kapsamında ofislerin alanları 110 ila 860 metrekare ve de mağazaların alanları ise 205 ila 1.180 metrekare arasında değişiyor. 


Ofisim İstanbul Maltepe ofis fiyatları!


Ofisim İstanbul Maltepe ofis fiyatları!

Ofisim İstanbul Maltepe ofis fiyatları kapsamında ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin 100 liradan başlangıç gösteriyor. 


Ofisim İstanbul Maltepe ne zaman teslim?

Ofisim İstanbul Maltepe teslim tarihi: Hemen olarak belirlendi. Proje içinde misafir otoparkı, teras bahçeleri, danışma, toplantı salonları, kadın erkek sauna, spor merkezi, kuaför ve lobby bulunuyor. 


Ofisim İstanbul Maltepe ulaşım: Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul


Ofisim İstanbul Maltepe iletişim

Telefon: 0216 515 1 555

Web Adresi: www.ofisimistanbul.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön