01 / 05 / 2024

Ofisim İstanbul Maltepe ulaşım

Ofisim İstanbul Maltepe ulaşım

Toplamda 216 adet home ofis ve 16 adet ticari birimden meydana gelen Ofisim İstanbul Maltepe adres bilgileri şu şekilde: Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul. Proje, İstanbul Maltepe'de yükseliyor...

Maltepe Ofisim İstanbul iletişim!

Maltepe Ofisim İstanbul iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 216 home ofis ve 16 ticari birimden meydana gelen Maltepe Ofisim İstanbul'da satış süreci tamamlandı...

Ofisim İstanbul adres!

Maltepe Ofisim İstanbul projesi İller Bankası ve Yapı Yatırım ortaklığı ile hayata geçiriliyor. İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükselen Ofisim İstanbul adres bilgisine haberimizin içinde yer veriyoruz...

Ofisim İstanbul Maltepe ulaşım!

Ofisim İstanbul Maltepe ulaşım bilgisi kapsamında Maltepe Ofisim İstanbul adres : Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul. Ofisim İstanbul Maltepe ofis alanları 110 metrekareden ile 860 metrekare arasında değişiyor...

Ofisim İstanbul Maltepe ofis fiyatları!

Ofisim İstanbul Maltepe ofis fiyatları kapsamında metrekare birim olarak 5 bin 100 liradan başlangıç gösteriyor. Ofisim İstanbul projesi, Anadolu Yakası içinde Maltepe Bölgesi'nde hayata geçiriliyor

Maltepe Ofisim İstanbul Sitesi'nde 4.2 milyon TL'ye satılık ofis!

İstanbul Anadolu 2. İcra Dairesi, Maltepe ilçesinde yer alan Ofisim İstanbul Sitesi'ndeki gayrimenkulü 4 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihale tarihi 11 Eylül 2017 olarak belirlendi.

Ritim İstanbul Maltepe ulaşım!

Ritim İstanbul Maltepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 2 bin 675 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Maltepe Asia Otel 2017'de açılacak!

4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World bu yıl içerisinde İstanbul Maltepe'deki otelinin inşasına başlayacak. 115 milyon dolarlık bir yatırım olan bu otel de 2017 yılında açılacak.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satılık daire tipleri arasında 1+1'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede 863 rezidans dairenin ile birlikte 250 home ofis, 114 ticari ofis ve 146 mağaza yer alıyor.

Ritim İstanbul Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje rezidans, ofis ve home ofislerden meydana geliyor.

Elite World Maltepe'de otel açacak!

Elite World Oteller zinciri, dört yılda otel sayısını dokuza çıkaracak. Elite World Oteller zinciri İstanbul Maltepe'de 350 odalı Elite World Asia Otel'in inşaatına başlayacak.

Ritim İstanbul Maltepe ödeme seçenekleri!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe' de inşa edilen projede dairelerin alanları 36 metrekareden başlangıç gösteriyor. Ritim İstanbul Maltepe ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılıyor.

Ritim İstanbul Maltepe ödeme planı!

Ritim İstanbul Maltepe ödeme planı kapsamında peşinatsız daire sahibi olma imkanı sunuluyor. Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul Maltepe Evleri nerede?

Ritim İstanbul'da 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Proje 35 bin 500 metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. Peki Ritim İstanbul Maltepe Evleri nerede?

Maltepe Ritim İstanbul fiyatlar!

Toplamda 863 rezidans, 114 ofis ve 53 home ofisten oluşan Ritim İstanbul Maltepe'de satışlar devam ediyor. Projede 2 bin 600 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. İşte Maltepe Ritim İstanbul fiyatlar...

Ritim İstanbul Maltepe satılık daire!

Ritim İstanbul Maltepe satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Toplam inşaat alanı 35 bin 500 metrekare olarak belirlenen proje Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi!

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi. Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta olan projede 2 bin 600 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Mataş Maltepe'de kentsel dönüşüm için kazmayı vurdu!

İstanbul Maltepe Belediyesi bünyesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmek amacıyla kurulan MATAŞ, ilçedeki ilk inşaat çalışmasına başladı. Bu kapsamda Sakızağacı Sokak'ta bulunan 40 yıllık bina yıkıldı.

Ofisim İstanbul Maltepe ulaşım Haberi

Ofisim İstanbul Maltepe ulaşım

Ofislerin teslimlerinin hemen gerçekleştiği Ofisim İstanbul Maltepe adres bilgilerine göre projenin İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde hayata geçirildiğini söylemek mümkün. 


İstanbul Ofisim projesinin sosyal donatı alanları arasında;   otopark, güvenlik, cafe, bilardo, lobi hizmetleri otopark, güvenlik, cafe, bilardo, lobi hizmetleri yer alıyor. 


Ofislerin alanlarının 110 metrekare ile 8 bin 620 metrekare arasında değiştiği Ofisim İstanbul Maltepe adres bilgilerine geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 



İçerisinde  216 adet home ofis ve 16 adet ticari birim bulunan Maltepe Ofisim İstanbul'da satış süreci sona erdi. Projede yer alan ofislerin kiralamalarına devam ediliyor.


Dükkanların alanlarının 205 metrekare ile 1.180 metrekare arasında değişiklik gösterdiği İstanbul Ofisim Maltepe, İller Bankası-Özkartallar- Yapı Yatırım ortaklığıyla yükseliyor. 


Ofisim İstanbul Maltepe adres: Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul


Maltepe Ofisim İstanbul satış...