28 / 04 / 2024

Ofisim İstanbul Maltepe projesi!

Ofisim İstanbul Maltepe projesi!

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

Ofisim İstanbul Maltepe projesi toplamda 219 home ofis ve 16 ticari üniteden oluşuyor. Projede yer alan ofisler ve ticari alanlar 5 bin 100 TL olan metrekare birim fiyatı üzerinde satışa sunuluyor...



3 bloktan meydana gelen Ofisim İstanbul projesi lokasyon olarak İstanbul'un Maltepe ilçesinde konumlandırılıyor. Özkartallar, İller Bankası ve Yapı Yatırım ortaklığı ile hayata geçirilen Ofisim İstanbul Maltepe projesinde yer alan blok 22 katlı inşa ediliyor.


60 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Ofisim İstanbul Maltepe'de 16 ticari ünite ve 219 home ofis yer alıyor. Ofisim İstanbul Maltpe projesi içerisinde kuaför, toplantı odaları, lobby odası, teras bahçeleri, spa merkezi ve kadın-erkek sauna gibi sosyal donatılar mevcut.


Ofisim İstanbul projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 110 metrekare ila 860 metrekare arasında, ticari alanların alanları ise 205 metrekare ile 1.180 metrekare arasında değişiyor. Satışların devam ettiği Ofisim İstanbul Maltepe projesi metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor.


Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Ofisim İstanbul Maltepe projesi 'nin metrekare birim fiyatı 5 bin 100 TL'den başlıyor. Ofisim İstanbul İstanbul Maltepe iletişim bilgisinin ayrıntıları şöyle:


Ofisim İstanbul Maltepe nerede? 

Maltepe Ofisim İstanbul adres: Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul


Ofisim İstanbul iletişim bilgileri

Telefon: 0216 515 1 555

Web Adresi: www.ofisimistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön