28 / 04 / 2024

Ofisim İstanbul'da pazarlık başladı! Metrekaresi 5 bin 200 TL!

 Ofisim İstanbul'da pazarlık başladı! Metrekaresi 5 bin 200 TL!

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

İstanbul’un gözde iş bölgesi haline gelen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Anadolu Yakası’ndaki merkezi Maltepe İlçesi’nde yer alan prestijli ofis projesi ‘Ofisim İstanbul’un 3’üncü ve son kulesi için blok satış pazarlığı başladı.




İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım gibi uzun yılların birikimi ve inşaat tecrübesiyle sektörde söz sahibi şirketlerin işbirliği ile oluşan Özyapı Grubu Ortaklık Girişim İşletmesi’nin İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nın yanında ve yükselen iş merkezi Maltepe’de başlattığı ve 31 Aralık’ta tamamlanacak Ofisim İstanbul Projesi’nde talepler hızla artıyor.


Toplam 15 bin metrekare üzerinde 60 bin metrekare büyüklüğünde 219 ofisten oluşan üç kule üzerinde yükselen Ofisim İstanbul’da tamamlanan son bölüm 3. Kule için büyük finans şirketleri blok satış anlaşması istedi.


12 bin metrekare ofis alanına sahip, 17 katlı son kulede her katta,2 adet 180 m2 ve 2 adet 185m2 olmak üzere, toplam kat bazında 730 m2 ulaşan  büyük ofis alanı buluyor. Arşiv odaları, toplantı odaları gibi ofisler için özel düşünülen mimarisi ile hazır bir bina halinde bulunan son kuleyi blok alacak kurum veya şirket, 200 araçlık özel otopark alanına ve bu kulenin teras katındaki restorana da tek başına sahip olabilecek, giriş lobisini de kurum veya şirkete özel kullanacak.


Son kulenin blok satışının gündeme gelmesiyle birlikte, Ofisim İstanbul’da satışa açık yalnızca 25 ofis kalıyor. Projedeki ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin 200 lira ile 6 bin 500 lira arasında değişim gösteriyor.


Ofisim İstanbul’un 3’üncü kulesine sahip olanlar kendilerine ait ofis, restoran, lobinin yanı sıra ortak bay-bayan fitness center, bay-bayan sauna, hobi odası, bay-bayan kuaför, lostra, oto yıkama gibi alanları da kullanacak.


0216 515 1 555

http://www.ofisimistanbul.com/



projeye sor



Geri Dön