27 / 04 / 2024

Ofiste VIP dönemi Regnum Sky Tower ile başlıyor!

Ofiste VIP dönemi Regnum Sky Tower ile başlıyor!

Birbiri ardına inşa edilen iş merkezleri arasından sıyrılarak iş dünyasında öne çıkmak isteyenler için, havalimanları, özel restoranlar ve otellerin ardından şimdi de ofislerde "VIP" dönemi başlıyor.



Uzaltaş İnşaat ve Öztürk Group işbirliğinde kurulan OP Grup tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower, iş dünyasında başlattığı "iş ve yaşam merkezi" reformuna "VIP" açılımını da ekledi. 

Başkent iş dünyası, Ankara'da çok sayıda büyük projenin iç tasarımına hayat veren İç Mimar Neşet Güne imzalı Regnum Sky Tower'la alışılagelmiş ofis anlayışının dışına çıkacak. 


KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ 

Güne'den alman bilgiye göre, satış ofisinin iç mimari tasarımından, giriş holüne; lobi, kat hollerinden kulenin en üst katındaki VIP Lounge'a kadar her detay Regnum Sky Tower'a gelenlerin "kendilerini özel hissedebilmesi" hedefiyle tasarlandı. 


Modern, güncel, kaliteli, ihtişamlı ve etkileyici bir atmosfer yakalamak için mermer ve ahşap gibi doğal, dayanıklı malzemelerin kullanıldığı projede, cam ve paslanmaz çelik gibi soğuk ama güncel Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek iş ve yaşam merkezi olacak 150 metrelik Regnum Sky Tower, sunduğu hizmetler ve iç mimari tasarımıyla ofis sahipleri ve çalışanlar kadar ziyarete gelenleri de "özel" hissettirecek, mateıyallerin kullanımıyla da mekana enerji ve dinamizm katılması planlanıyor. Yüksek tavanlı giriş lobisinde büyük kumaş panellerin kullanılmasıyla sesi absorbe etmenin yanında, çeşitli sanat eserlerinin sergilenebileceği bir atmosfer de yaratıldı. Ahşap ve lake boyalı yüzeyler, parke zeminler ve pastel tonlardaki döşemelikler de Regnum Sky Tower VIP Lounge'ında öne çıkıyor. 


Anadolu


Geri Dön