01 / 07 / 2024

Oflaslar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oflaslar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oflaslar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kınyas Oflas, M. Mustafa Seyda, İbrahim Oflas tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Sultangazi, Eski Habipler Mahallesi'nde kuruldu.



Oflaslar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kınyas Oflas, M. Mustafa Seyda, İbrahim Oflas tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da kuruldu. 


Oflaslar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Şirketimiz her türden İnşaat yapar ve Satar. b. Şirketimiz Her türden İnşaat yapımı için ortaklık kurar, özel ve tüzel kişiliklere ait arsaları kat karşılığı yapımını üstlenir, sözleşmeler düzenler ve yapar. c. Şirketimiz Her Türden inşaatların projelerini, zemin etüdünü,yapar ve uygular. d. Şirketimiz inşaatların yapımı için gerekli makine teçhizat ve ekipmanlarını satın alır, satar ve bakım ve onarımı için organizasyonlar kurar e. Şirketimiz konut üretiminde gerekli olan tüm ekipmanları elektrik ve elektronik ve güvenlik malzemelerinin alımı satımı ithalat ve ihracatını yapar. f. Şirketimiz Yurt içinde ve yurt dışında bütün bu faaliyetleri için özel ve tüzel kişiliklerle ortaklıklar kurar. g. Şirketimiz hertürden inşaatlarda Dekarasyon,cephe giydirme,zemin sağlamlaştırma işlerini yapar. h. Şirketimiz bütün bu işleri yapabilmek için gerekli olan tüm inşaat malzemelerin toptan ve perakende alım ve satımını yapar ve bunun için şubeler kurar. i. Şirketimiz tüm inşaat malzeme ve ekipmanlarının ithalat ve ihracatını yapar.Bu hususta kurulmuş özel ve tüzel kişiliklerle ortaklıklar kurar. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 



Geri Dön