14 / 05 / 2024

Ofton İnşaat Elysium Serene projesi ile Kandilliye geçti!

Ofton İnşaat Elysium Serene projesi ile Kandilliye geçti!

Ofton İnşaat, Kandillide Elysium Serene isimli yeni bir projeye başlayarak Anadolu Yakasına yeniden adım attı. Toplam 17 blokta 136 bağımsız bölümden oluşan Elysium Serene Kandillide daire fiyatları 676 bin TL ile 1 milyon 65 bin TL arasında değişiyor



İstanbul Avrupa Yakasında, Bomonti, Kurtuluş, Dolapdere, Piyalepaşa ve Taksimde birçok projeye imza atan Ofton İnşaat, Kandillide Elysium Serene isimli yeni bir projeye başlayarak Anadolu Yakasına yeniden adım attı.

Toplam 17 blokta 136 bağımsız bölümden oluşan Elysium Serene Kandillide daire fiyatları 676 bin TL ile 1 milyon 65 bin TL arasında değişirken, metrekare satış fiyatı aralığı ise 55 bin 500 TL ile 6 bin 500 TL oluyor. Proje kapsamında yer alan konutların tümü 3+1 şeklinde tasarlandı. 60 milyon lira yatırımla hayata geçen projeden 90 milyon liralık ciro hedefleniyor. Ofton Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, projenin merkezi konumuna işaret ederken, Ofton Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek de Yüzde 85i yeşil alana bırakarak ve doğal dokuyu koruyarak insanlara yeşilin içinde, güvenli, dayanıklı ve bir o kadar da estetik yapılar sunalım istedik dedi.

Sakin ve huzurlu proje

İngilizcede sakin, huzurlu, dingin ve serin anlamlarına gelen Serene adını taşıyan proje, Oftonun diğer projelerinde de olduğu gibi, Elysium markası ile birlikte anılıyor. 25 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek projede 17 konakta 136 daire yer alacak. 122 ile 164 metrekare arasında normal ve bahçeli 3+1 dairelerin yer aldı projenin 2013 sonunda tamamlanarak, dairelerin hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projenin sosyal alanları içerisinde yüzme havuzları, tenis kortu, fitness salonları, akıllı ev sistemi, pilates, yoga salonları, sauna, mini market ve oyun alanları bulunuyor. Projeye yoğun ilgi olduğunu dile getiren şirket yöneticileri tanıtıma çıkmadan önce yüzde 20lik kısmın ön talep ile satıldığı, satılan dairelerin arasında bahçeli dairelerin ağırlığının yoğunlukta olduğu belirtiliyor. Proje kapsamında yer alan konutlar için yüzde 25 oranında peşinat veriliyor ve geri kalan kısmı ise banka kredisiyle vadelendiriliyor. Metrekare satış fiyatları 5 bin 500-6 bin 500 TL, daire fiyatları ise 676 bin TL ile 1 milyon 65 bin TL arasında değişiyor.

Ofton Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek ve İsmail Hakkı Altun, projeyi şöyle anlatıyor: Bölgedeki kooperatif mantığındaki yapılaşmaya, Kandilli ye yakışır estetik ve konfor anlayışındaki Elysium Serene Kandilli niteliğinde, çevreye duyarlı ve çağdaş yapılarla çözüm olunabilmesi hedefleniyor. Burada doğanın yanı sıra tarihi birçok binanın zamana direnebildiğini görüyoruz. Üstelik bağlantı yollarıyla son derece de merkezi bir konumda. Bu haliyle Kandilli zaten başlı başına bir cazibe merkezi... Bizler Ofton İnşaat olarak bu değerleri koruyarak, üzerine modern yaşamın gerektirdiği konforu sunabilmeyi amaçladık. Bunu da başarabildiğimizi umuyorum. Elysium Serene Kandillide bir ailenin kendisi ve çocukları için isteyebileceği her şeyin bir arada olabilmesine önem verdik.

Güzellik salonu da var

Kandilli gibi değerli bir bölgede nitelikli projelerin azlığına dikkat çeken Ofton yetkilileri, akıllı ev sistemiyle gerçekleştirilen projede gün içerisinde ihtiyaç duyulabilecek birçok şey bir arada sunuluyor. Projede mini market ve güzellik salonu da yer alıyor. Öte yandan otopark alanları, güvenlik sistem ve hizmetleri ile önemli altyapı ihtiyaçlarını karşılıyor.

Fantasticte de kampanya var

Ofton İnşaatın Bomontide hayata geçirdiği Elysium Fantasticde ise son rezidans daireler için Bugün Taşın Yarın Öde kampanyası düzenleniyor. Son günü 25 Aralık olarak belirlenen kampanya kapsamında Türk Lirası üzerinden indirimli ve vadeli ödeme imkanı da sunuluyor. Ofton İnşaatın güvencesi ve kentsel dönüşüm yaklaşımıyla bölgenin gelişiminde öncü rolü oynayan Elysium Fantastic Bomonti, Osmanbey metro istasyonuna 5 dakika ve Nişantaşına 10 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Araç ile Dolmabahçe - Bomonti ve Kağıthane - Piyalepaşa arasındaki mesafeler ise tünellerle 5 dakika sürüyor.

Şehir otelciliğine katkıda bulunuyor

Ofton İnşaat, 1980 yılından beri inşaat sektöründeki farklı proje ve faaliyetlerdeki deneyimlerini 2003 yılı itibarıyla aynı çatı altında birleştiren iki iş adamının kurduğu bir şirket. Kentsel dönüşüme öncülük eden çözümler sağlayan Ofton, yaşam kalitesini yukarı çekmeye özen gösteren projeler gerçekleştiriyor. Bu amaçla Ofton İnşaat şehir merkezlerinde bölge coğrafyasının zemin özelliklerine uygun, alt ve üst yapıları en son teknolojilerle kurulu, dayanıklı ve çağdaş yaşam alanları geliştiriyor. Ofton İnşaatın faaliyetlerinin ön projelendirme, tasarım ve şantiye aşamaları nitelikli teknik kadrosu tarafından kendi bünyesinde yürütülüyor. İstanbuldaki bazı projelerini Elysium konsept markasıyla gerçekleştiren Ofton İnşaat, bünyesinde oluşturduğu Turizm Grubu ile şehir otelciliği alanında da faaliyetlerini yürütüyor. Şehir merkezlerinde inşa ettiği ve dünyaca tanınmış uluslararası otelcilik markalarının işletmeciliğini üstlendiği otel binaları ile ülke turizmine de katkıda bulunuyor.

Hürriyet


Geri Dön