05 / 05 / 2024

Öğer İnşaat Bomonti Palms'ta 690 bin dolara!

Öğer İnşaat Bomonti Palms'ta 690 bin dolara!

2 blokta 340 konuttan meydana gelen Öğer İnşaat Bomonti Palms'ta fiyatlar 171 bin 800 dolardan başlayarak 690 bin dolara kadar yükseliyor. Bomontide yapılan proje Bira Fabrikası ve Mimar Sinan Üniversitesinin çok yakınında yer alıyor



Öğer İnşaat Bomonti Palms'ta fiyatlar 171 bin 800 dolardan başlayarak 690 bin TL'ye kadar yükseliyor. Bomontide yapılan Bomonti Palms, Bira Fabrikası ve Mimar Sinan Üniversitesinin çok yakınında yükseliyor.

Palms Studios & Shopping 2 bloktan ve 340 konuttan oluşuyor. 6 bin metrekare arazi üzerinde yapılan proje, Öğer İnşaat tarafından İstanbul Şişli Bomonti de yapılıyor.

 Alanları 76 metrekare ile 173 metrekare arasında stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerden oluşan projede standart konutların yanı sıra çatı dubleksleri de bulunuyor. Palms Studios da fiyatlar metrekaresi 2 bin 250 dolardan başlıyor.

Proje çok katlı rezidans projelerinden farklı olarak, geniş ve yatay bir zemin üzerinde 5 katlı olarak inşa ediliyor.

Palms Studios'ta açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve SPA merkezi bulunan projede 24 saat kameralı güvenlik kontrolü, resepsiyon lobi hizmetleri, concierce, uyandırma servisi, telefon mesaj hizmetleri, rezervasyon hizmetleri, alışveriş yardımcısı, vale parking, ev temizliği gibi rezidans hizmetleri de standart olarak yer alıyor.

Projede yüksek inşaat standardının yanı sıra iç mimaride kaliteli malzeme kullanımı konforu ön planda tutmak için tercih ediliyor. Ankastre ürünlerle teslim edilecek dairelerde, birinci sınıf mutfak ve banyo dolapları, seramik, parke gibi inşaat malzemeleri kullanılıyor.

 

www.ogerinsaat.com.tr

0212 233 18 88

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön