Ekonomi

OGM 1.833 personel alacak! OGM personel alım şartları nedir?

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğüne (OGM) sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Peki, ilana kimler başvuru yapabilir? OGM personel alım şartları nedir? İşte tüm detaylar... 500 Orman Muhafaza Memuru, 283 Orman Mühendisi ve 50 Orman Endüstri Mühendisi alımı yapacağını duyurdu

Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1.500 Orman Muhafaza Memuru, 283 Orman Mühendisi ve 50 Orman Endüstri Mühendisi alımı yapacağını duyurdu. İlana başvuru yapacak olan adaylar tercih işlemlerini, her ilan için belirlenen iller bazında gerçekleştirebilecekler. 

Orman mühendisi ve orman muhafaza memuru alımı sözlü ve uygulamalı sınavla yapılırken başarı sıralamasında bu sınavların yanı sıra ilgili KPSS puanı, orman endüstri mühendisi alımı için ise yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSS (B) grubu puan sıralaması da gerekli olacak. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; adaylar 4-10 Nisan döneminde e-Devlet üzerinden Orman Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ile Kariyer Kapısı "https://isealimkariyerkapisi. cbiko.gov.tr" adresi üzerinden e-Devlet şifreleri ile başvuru işlemlerini kolay bir şekilde yapabilecekler. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi müjdesi! İşte yeni KDV indirimleri!

Altın almak için doğru zaman mı? Altın fiyatları düşüşe geçti!

Ayçiçek yağı fiyatları düştü mü? ŞOK, A101, BİM ayçiçek yağı fiyat listesi!