İş Fırsatları

OGM personel alımları başladı mı? OGM personel alımı şartları neler? En az lise mezunu personel alınacak!

Orman Genel Müdürlüğü en az lise mezunu personel alacak. Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü personel alımı kapsamında Resmi Gazete'de yeni ilan yayımlandı. İşte başvuru şartları ve tüm detaylar... Orman Genel Müdürlüğü en az lise mezunu 2 kadroda personel alımı yapacak

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü personel alımı kapsamında Resmi Gazete'de yeni ilan yayımlandı. Orman Genel Müdürlüğü en az lise mezunu 2 kadroda personel alımı yapacak. 

 

OGM, 657 Sayılı  Devlet Memurları Kanunu kapsamında 4/B şeklinde istihdam edilmek için 101 söszleşmeli destek personeli alacak. 

Peki OGM personel alımı başvuru şartları neler 2022? OGM personel alımı başladı mı? İşte ayrıntılar...

Kamubülteni'nde yer alan habere göre; OGM tarafından gerçekleştirilecek 101 personel alımına kadın ve erkek adaylar başvuruda bulunabilecek. Personel alımı kapsamında en az lise mezunu olunması şartı aranıyor. 

 

OGM HANGİ KADROLAR İÇİN PERSONEL ALACAK? OGM PERSONEL ALIMI KADROLARI...

Orman Genel Müdürlüğü emrinde görevlendirilmek amacıyla 79 şoför ve 22 temizlik görevlisi olmak üzere 101 personel alımı gerçekleştirecek. 

OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER? 

Orman Genel Müdürlüğü Personel alımında adaylardan genel ve özel şartlar aranıyor. Bu kapsamda, genel itibariyle 657 sayılı devlet memurları kanununun 48. maddesinde belirtilmiş hükümlere sahip olunması isteniyor. 

Özel olarak ise KPSS ile eğitim ve pozisyonun gerektirmiş olduğu diğer kriterler şart koşuluyor. Öte yandan alınacak adayların vardiyalı sistemde çalışabilecek olmaları şartı aranıyor. 

OGM personel alımı kapsamında, 20202de yapılan KPSS lise seviyesinde KPSSP94puan türünden en az 70 puan alanlara başvuru hakkı tanınıyor. 

OGM personel alımları kapsamında aranan özel şartlar şu şekilde: 

-Temizlik Görevlisi Özel Koşulları:
Atanmaya hak kazanmış adayların temizlik vazifesini sürekli olarak yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık ve benzeri sorununun olmaması gerekiyor. 

-Şoför Alımı Özel Koşulları:
Şoför alımları erkek adaylar arasından gerçekleştirilecek. Buna göre en az C sınıfı sürücü belgesinin bulunması gerekli. Psikoteknik belgesine sahip olunması da aranan diğer şartlardan. SRC4 belgesine sahip olmak ile istenilen sürücü belgesini en az 2 senedir sahip olunması gerekir.

OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI MI? OGM PERSONEL ALIMI 2022 BAŞVURULARI NE ZAMAN? 

OGM kamu personeli alımları başvuruları Eylül'de başlayacak. Buna göre 1 Eylül 2022 tarihinde başlayacak olan başvurular en geç 10 Eylül'e kadar sürecek. Müracaatlarıo, sadece kariyer adresi üzerinden online olarak yapılması gerekiyor. 

Altın 3 gün sonra bu rakamı görecek! Tahminleri tek tek çıkan altının efendisi İslam Memiş rakam verdi! Hemen bakın

TOKİ 81 il için flaş açıklama yaptı! 1.650 TL taksitle 2+1 konut fırsatı! Ev almak isteyen milyonlara son dakika müjdesi

Evde bakım maaşları yatırılıyor! İşte zamlı evde bakım maaşları yatan şehirler! Hemen 29 Ağustos listesine bakın!