İş Fırsatları

Orman Genel Müdürlüğü 5000 personel alımı yapacak! OGM 2022 başvuru şartları açıklandı mı? Başvuru şartları neler?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, OGM personel alımıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki OGM 5000 personel alımı şartları neler? Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2022 ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar... 2022'de 5000 yeni kamu personeli alacağını duyuran OGM, iş arayanları heyecanlandırdı

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak. 2022'de 5000 yeni kamu personeli alacağını duyuran OGM, iş arayanları heyecanlandırdı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin yaptığı açıklamalardan sonra vatandaşlar OGM personel alımına ilişkin detayları araştırmaya başladı. 

 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, OGM personel alımıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. OGM'nin 5.000 personel alımında detaylar belli oluyor. 

Peki OGM 5000 personel alımı şartları neler? Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2022 ne zaman başlayacak? OGM 5000 personel alımı başlvuruları başladı mı? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 5 BİN PERSONEL ALACAK 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafıdan yapılan açıklamalara göre, OGM 2022'de 5.000 kamu personeli alacak. Bakanlık tarafından alımla ilgili detaylar ve alımların ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Ancak başvuruların kısa zaman içinde başlaması öngörülüyor. 

 

Vahit Kirişci, konuyla ilgili açıklamasında personel alımı ve istihdamla ilgili olarak "Ortalama 150 bin kadar bünyemizde istihdam eden çalışanlarımız var. Şu anda 145 bin civarınca çalışanımız bulunurken bundan sonra ilan edeceğimiz kamu personeli alımı ile birlikte 150 bin personele ulaşacağız" ifadelerini kullandı ve bu şekilde, ülkenin 5'inci en büyük bakanlığı olma yolundaki çalışmalarını sürekli devam ettireceklerini belirtti. 

Bakan Kirişci'nin açıklamasının ardından dikkatler personel alımı ilanının yayınlanmasına çevrildi. 

Peki OGM 5000 personel alımı şartları neler? Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2022 ne zaman başlayacak? OGM 5000 personel alımı başlvuruları başladı mı? İşte merak edilen o soruların yanıtları..

OGM 5000 personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? 

Kamupersonelialım'da yer alan habere göre; Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından müjdenin verilmesiyle birlikte 'OGM 5000 personel alımı ne zaman?, OGM 5000 personel alımı başvuruları başladı mı?, OGM 5000 personel alımı şartları neler?' gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. 

 

OGM 5000 personel alımı için gözler bakanlığa çevrilirken, henüz konuyla ilgili detaylar belli olmadı. Ancak Bakan Kirişci'nin açıklamaları dikkate alındığında, OGM 5000 personel alımı başvurularının yakın bir zamanda başlaması bekleniyor. 

Kurbanlık fiyatları dudak uçuklattı! Büyükbaş-küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi

5 bin TL maaşla 108 bin 670 personel alınacak! İlkokul mezunu herkes E-devlet'ten başvurabilir!

Motorine indirim geldi mi? Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Opet, Petrol Ofisi, Total ve Shell 28 Nisan fiyat listesi

Migros'ta kırmızı et şarküteri indirimi herkesi sevindirecek! Salam, sucuk, pastırma... İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi