02 / 05 / 2024

Öğrenciler bu habere çok sevinecek! TC kimlik üstünden ödeme yapılıyor! 1875 -2000 TL arası ödeme için şartlar?

Öğrenciler bu habere çok sevinecek! TC kimlik üstünden ödeme yapılıyor! 1875 -2000 TL arası ödeme için şartlar?

Bugün sabah saatlerinde yapılan resmi açıklamayla üniversite öğrencileri sevindiren bir haber geldi. Buna göre, öğrencilere verilen burs ücretlerine zam yapıldı ve öğrenciler artık daha yüksek burs ücretleri alacaklar.



Yüz binlerce üniversite öğrencisinin yararlandığı burs ücretleri 1875 TL ile 2500 TL arasında değişen miktarlarda olacak. Ödemeler pazartesi günü itibariyle başlayacak ve öğrenciler Ziraat Bankası hesapları üzerinden ödemelerini alabilecekler. Başvuru şartı da bulunmayacak.

Bu yıl memur, emekli ve asgari ücretli vatandaşlara yapılan zam ve destek ödemeleriyle birlikte üniversite öğrencileri de zamdan faydalanmış oldu. Üniversite öğrencileri için yapılan zamlarla ilgili merak edilen detaylar haberimizde...

Öğrenciler bu habere çok sevinecek! TC kimlik üstünden ödeme yapılıyor! 1875 -2000 TL arası ödeme için şartlar?

Yükseköğretim öğrencilerine verilen bursun zamlı fiyatları ne kadar oldu?

Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK) tarafından lisans ve lisansüstü öğrencilerine verilen burs ücretlerinde artış gerçekleştirildiğini açıklandı.

Doktora bursları için belirlenen 100/2000 kapsamındaki burs miktarları, çalışan öğrenciler için 910 Türk Lirasından 2500 Türk Lirasına, çalışmayan öğrenciler için ise 3825 Türk Lirasadan 7500 Türk Lirasına yükseltildi. Lisans destek bursları ise 1000 Türk Lirasından 1875 Türk Lirasına çıkarıldı.

Devlet öğrenim bursları, üniversite öğrencilerine maddi destek sağlamak amacıyla veriliyor. Bu burslar, öğrencilerin eğitim hayatlarındaki maddi sıkıntılarını hafifletmeyi ve başarılı öğrencilerin eğitimlerine daha verimli bir şekilde devam etmelerini sağlamayı amaçlıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön