15 / 05 / 2024

Öğrenciler dikkat! MEB kitap ve kırtasiye yardımı alıyor! Bu yardımları hemen alın!

Öğrenciler dikkat! MEB kitap ve kırtasiye yardımı alıyor! Bu yardımları hemen alın!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem etkilediği 11 kentteki öğrenciler ile bu bölgeden başka kentlere nakillerini yaptıran öğrencilere 7,5 milyon ders kitabı, 5,5 milyon yardımcı kaynak ile 130 bin kırtasiye setini ulaştırmaya başladıklarını duyurdu.



EĞİTİM SETLERİ, EĞİTİM ÖĞRETİMİN BAŞLAYACAĞI TARİHE KADAR ULAŞTIRILACAK

Bakan Özer, okulların çocukların yalnızca akademik becerilerini geliştirdikleri mekanlar olmadığına, psikolojik gelişimleri bakımında kritik bir önem taşıdığına dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:

"Amacımız, deprem felaketinden etkilenen tüm öğrencilerimizi bir an önce okulla buluşturmak. Bu yüzden tüm sınıf seviyelerindeki öğrencilerimiz için basımı yapılan ders kitapları ile yardımcı kaynakları depremzede öğrencilerimizin eğitim öğretime başlayacakları tarihe kadar kendilerine ulaştırmış olacağız. Aynı zamanda, depremzede öğrencilerimizin kırtasiye malzemeleri dahil ihtiyaç duydukları her türlü eğitim materyalini kendilerine ulaştıracağız."

Öğrenciler dikkat! MEB kitap ve kırtasiye yardımı alıyor! Bu yardımları hemen alın!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ders kitabı, yardımcı kaynak ve kırtasiye gibi eğitim materyalinden yoksun kalan öğrencilere bu olanağı sağlamak için Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ders Aletleri Yapım Merkezi'nde çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

THY KISMİ ZAMANLI DEPREMZEDE ÖĞRENCİ İSTİHDAM EDECEK

Öte yandan, Türk Hava Yolları tarafından yayınlanan duyuruda depremzede öğrenciler arasından part time personel alımı yapılacağına belirtildi.

THY’den konuyla ilgili yapılan duyuru şu şekilde:

“Türkiye tarihinin en üzücü felaketlerinden birini yaşadığımız bu günlerde her bir vatandaşımızın acısını ve Millî Bayrak Taşıyıcı Havayolu olmanın sorumluluğunu üzerimizde hissediyoruz. Bu zor günlerde depremden etkilenen depremzede öğrencilerimiz Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) ilanımıza başvuru yaparak bir dünya markası olan THY ailesinin değerli bir parçası olabilirsiniz"

THY 46 ilde kısmi zamanlı personel alacak! Başvurular başladı!

Enerji Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

Vakıfbank müthiş bir kredi kampanyasıyla geri döndü! Bütün bankalar suspus oldu!


Geri Dön