22 / 07 / 2024

Öğrencilere sevindiren haber o bankadan geldi! Başvurana 400 TL verilecek!

Öğrencilere sevindiren haber o bankadan geldi! Başvurana 400 TL verilecek!

O banka yenilikçi kampanyalarına devam ediyor. Yaptığı yenilikçi teknolojik yatırımları ile adından sık sık söz ettiren o banka, gençlere yönelik kampanyalarıyla da ön plana çıkıyor.




Herkes tarafından bilinen o banka son olarak öğrencileri çok sevindirecek bir kampanya başlattı. Peki, o banka hangisi ve öğrencileri sevindirecek kampanya nedir? İşte, haber ile ilgili detaylar...

Öğrencilere sevindiren haber o bankadan geldi! Başvurana 400 TL verilecek!

Akbank başvuru yapacak öğrencilere 400 Türk lirası vereceğini duyurdu

Akbank, 2023 yılında da geniş bir kampanya portföyü sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde faizsiz kredi ve nakit avans kampanyaları ile büyük ilgi gören Akbank, şimdi de üniversite öğrencilerine özel bir kampanya başlattı. Yeni kampanya kapsamında, üniversite öğrencilerine çıkaracakları Axess Öğrenci kartı için 400 TL chip-para hediye ediliyor. Akbank'ın üniversite öğrencilerine kolaylık sağlaması ve yapılan harcamalara chip-para vermesi sebebiyle kampanyada yoğun bir ilgi var.

Kampanya, 1- 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İlk kez Axess Öğrenci kartı başvurusu yapan tüm öğrenciler kampanyadan faydalanabilecekler (Akbank hesabı olması gerekmiyor). Başvurusu onaylanan öğrencilerin 15 Nisan 2023 tarihine kadar yapacakları her 250 TL ve üzeri harcamaya 100 TL, toplamda ise 400 TL chip-para verilecek. Yani 1000 TL harcayarak 400 TL chip-para kazanmak mümkün olacak.

Kampanyaya katılım 18-30 yaş arasında olan öğrencilerle sınırlı olacak ve aynı gün aynı işletmeden yapılan işlemler geçerli sayılmayacak. Kazanılan chip-paralar, işlem yapılan karta yüklenerek kullanılabilecek. Ayrıca, Juzdan uygulaması üzerinden chip-paralar nakde dönüştürülebilecek. Akbank, kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön