27 / 04 / 2024

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi açıldı!

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi açıldı!

Okan Üniversitesi, Tuzla'da 8 bin metrekare kapalı alanda 140 üniteye sahip Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı..



Okan Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. 8 bin metrekare kapalı alanda 140 üniteye sahip hastanenin açılışında konuşan Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, "Diş hekimi olmayan bir köyde büyüdüm. Çok ağrıyan dişimi hiçbir anestezik madde kullanmadan köyün sözde dişçisi çekti. O günleri hatırlayınca bu modern hastane benim için daha anlamlı oluyor." dedi.


250 yataklı araştırma hastanesinden sonra sağlık sektöründe ciddi yatırımlar yapmaya devam ettiklerini söyleyen Bekir Okan, sağlık turizmi konusunda bakanlıkla görüştüklerini ve bakanlığın bir teşvik planı hazırladığını da sözlerine ekledi. Okan "Hastalarımızın yüzde 20'sinin yurtdışından gelmesini hedefliyoruz." diye konuştu.


Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Işıl Küçükay da, "Diş hastanelerinde zorunlu olmasa da genel anestezi birimimizi, yatan hasta bölümümüzü ve çocuklar için oyun alanları kurdul." dedi.


Habertürk





Geri Dön