28 / 04 / 2024

Oksijen Oran fiyat!

Oksijen Oran fiyat!

Firma: 4AC Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Oksijen Oran

Oksijen Oran fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Oksijen Oran fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Satışların başladığı  Oksijen Oran  projesi  4AC Gayrimenkul Yatırım A.Ş.  imzasıyla hayata geçiriliyor. Başkent Ankara'da inşa edilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.  

Oksijen Oran fiyat!

Oksijen Oran fiyat!
Oksijen Oran fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Oksijen Oran fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

56 bin metrekarelik arsa alanıyla dikkat çeken Oksijen Oran projesi 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Projedeki toplam konut sayısı 128 olarak belirlendi.  

Oksijen Oran fiyat!

Teslimlerinin 2023 yılında gerçekleştirilmesi planlanan Oksijen Oran fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Oksijen Oran fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

Başkent’in Nefes Aldıran Projesi olarak tanıtılan Oksijen Oran projesinde 2.5 kilometre uzunluğa sahip bir yürüyüş yolu dışında organik bahçe ve dikim alanları da mevcut.

Oksijen Oran fiyat!

Oksijen Oran fiyat!
Oksijen Oran fiyat bilgisi kapsamında projede yer alan konutların fiyatlarının 1 milyon 500 bin TL ile 3 milyon 500 bin TL arasında değişiklik gösterdiğini söyleyebiliriz. Projeden konut almak isteyenler firma bünyesinde 36 ay vade imkanından yararlanabilir ya da kredi kullanabiliyor. 

Oksijen Oran fiyat!

Web: http://www.oksijenoran.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön