Ekonomi

Okul harcamalarına Garanti BBVA desteği! Yetişen alıyor! Son başvuru 30 Eylül!

Bankaların müşterilerine sağladığı imkanlara bir yenisi daha eklendi. Okul harcamalarına Garanti BBVA destek oluyor. İşte detaylar!Bankalar arasındaki promosyon kampanyalarında yürütülen yarışlarında güçlü adımlar atarak kendinden söz ettiren Garanti BBVA yeni bir kampanya ile geliyor

Bankaların müşterilerine sunduğu kampanyalarda giderek artıyor. Bankalar arasındaki promosyon kampanyalarında yürütülen yarışlarında güçlü adımlar atarak kendinden söz ettiren Garanti BBVA yeni bir kampanya ile geliyor. Okulların açılmasına az bir zaman kala Garanti BBVA, okul alışverişi içinde olan vatandaşlara yeni bir teklif sundu.

İşte haberin detayları…

Garanti BBVA, okul harcamaları için yepyeni kampanyasını açıkladı. Garanti BBVA, okulların açılmasına 1 aydan az bir süre kala başlattığı kampanya ile okul alışverişlerinde kazandıran teklifini sundu. Bahsedilen bu kampanya dahilinde Garanti BBVA okul alışverişlerine 200 TL bonus verirken, ödemelerin GarantiPay ile yapılması durumunda bonus tutarı da 250 TL’ye çıkabiliyor. Okulların açılmasına az bir süre kala okul ihtiyaçlarını giderecek olan vatandaşlar için sunulan kampanya, böylece alışverişlerde kazanç ve tasarruf elde edecek.

Garanti BBVA açıkladığı kampanyasında, okul alışverişlerine 200 TL ve ödemelerin GarantiPay ile yapılması halinde de 250 TL bonus hediye edeceğini duyurdu. Kampanyaya katılmak isteyenlerin ilk harcamayı yapmadan önce BonusFlaş üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklaması veya “OKUL” yazıp 3340’a SMS göndermeleri isteniyor. Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri söz konusu kampanyaya 9,99 TL’ye katılım sağlayabiliyor. İlk harcama öncesi BonusFlaş’tan “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak ya da “EVET OKUL” yazıp bir boşluk bırakarak kart numarasının son 6 hanesini 3340’a SMS olarak gönderen vatandaşlar bu kampanyaya katılım sağlayabiliyor.

KAMPANYA TARİHLERİ VE DETAYLARI NELERDİR?

Kampanya kapsamında sunulan bu ayrıcalıkları kazanmak isteyenler, BonusFlaş üzerinden katılım gerçekleştirdiğinde ve Bonus üyesi işyerlerinden 250 TL ve üzerinde alışveriş yaptıkları taktirde, her ikinci market, giyim ve kırtasiye harcamasına 40 TL, toplam 200 TL bonus kazanma imkanlarına kavuşuyorlar. Ayrıca bunun yanında GarantiPay ile ekstra 10 TL ve toplamda 250 TL bonus kazanma şansı bulunuyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler, 22 Ağustos  ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında katılım sağlayabilir, bunun yanında bonuslar da 3 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında kullanılabilir.

stanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

12 kilo tüp ne kadar oldu? İpragaz tüp fiyatları ne kadar? İşte 24 Ağustos 2022 tüp fiyatları!

Tarım Kredi marketlerinde yağ fiyatları cep yakmıyor! İşte 1 litre, 2 litre ve 5 litre Ayçiçek yağ fiyatları!