05 / 05 / 2024

Okula hazırlık kampanyası! O bilgisayarlarda yüzde 15 indirim

Okula hazırlık kampanyası! O bilgisayarlarda yüzde 15 indirim

Bilgisayar markası Monster Notebook'tan okulların açılmasına yönelik yeni bir kampanya geldi. Buna göre ürünlerinde yüzde 15 indirim var. 



Huma H5 V3 modeli 500 TL indirimle satılıyor. İndirimin yanı sıra Intel İçerik Paketi hediye edilecek. Bu pakette PCmover Express, WinZip26, LastPass Families, McAfee AntiVirus Plus, Indie Gems 4- Pack, Star Trek Bridge Crew, Street Fighter V, Painter Essentials 7, Nero AI Photo Tagger with Nero MediaHome Standard 2021, Luminar 4, XSplit Premium Suite yazılımları da var.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön