02 / 05 / 2024

Okutur Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!


Okutur Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Okutur tarafından kuruldu.



Okutur Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Okutur tarafından kuruldu.

Okutur Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi konusu:
İnşaat 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Gayrimenkul 1-Her türlü gayrimenkul almak ve satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Her türlü arazi arsa gayri ev, dükkan iş yeri ve diğer emlak alımı satımı kiralamasına aracılık etmek. 3-Emlak konusuyla ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 4- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya baskısı namına alımı, satımı. pazarlamasını yapmak. 5-Kişiler adına tapu dairelerinde araştırma yapmak, alım satım komisyonculuğu yapmak. Oto Kiralama 1-Sahibi bulunduğu veya başkalarına kiraladığı motorlu ve motorsuz kara hava deniz nakil vasıtalarını sürücülü ve sürücüsüz olarak yerli ve yabancı kişi ve kuruluşlara kiraya vermek, kiralamak, satın almak ve satmak bu konuda mevcut uluslar arası kiralama sistemlerinin haklarını tamamen veya kısmen satın almak kiralamak veya kiralama sistemleri kurmak veya işletmek. 2-Her türlü yerli yabancı motorlu motorsuz kara hava ve deniz araçları, iş makineleri, vinçler inşaat ve hafriyat makineleri diğer sanayi makineleri dizel ve benzinli makineleri elektrik motorları ve bunlara ait her türlü yedek parçaları almak satmak kiralama kiraya vermek ithal ve ihraç etmek. 3-Motorlu araçlar için akaryakıt servis tamiri, bakım istasyonları ve garajlar kurmak satış ve teşhis yerleri açmak işletmek ve işlettirmek. 4-Oto galeri açmak işletmek ve işlettirmek. 5-Yurtiçinde ve yurt dışında kara deniz hava ulaştırma araçları ile münferit veya grup gezi turistik eğlenceler konferans benzeri organizasyonlar yapmak.6-Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti,Motorlu hafif kara taşıtlarının ve arabaların kiralanması Kantin 1. Her türlü kafeterya, kantin, restoran, lokanta, pastane, toplu yemek üretim ve hizmet yerleri gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek 2-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 3-İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.
 


Geri Dön