20 / 05 / 2024

Okuyanlar sevinçten havalara uçacak! İslam Memiş’ten emekli ve memura yeni zam haberi geldi!

Okuyanlar sevinçten havalara uçacak! İslam Memiş’ten emekli ve memura yeni zam haberi geldi!

Altın ve gümüş fiyatlarını bilerek yatırımcının gözünü, kucağını ayırmadığı ekonomist İslam Memiş, bu kez de son günlerin en önemli konusu haline gelen memur maaşlarıyla ilgili çok önemli bir iddiada bulunarak, oran ve tarih verdi!



Altın ve gümüşün kahini İslam Memiş bu kez de memura ek zamla ilgili müthiş bir iddiada bulundu.

Yeni yılla birlikte memur ve emekli maaşlarına yapılan yüzde 30 zam yapıldığı açıklandı. Ancak memur ve emekli kesimi bu zammı yeterli bulmadı.

Konuyla ilgili pek çok tepki gelirken, bazı memur sendikaları, protesto için iş bırakma eylemi düzenleyeceğini açıkladı.

Okuyanlar sevinçten havalara uçacak! İslam Memiş’ten emekli ve memura yeni zam haberi geldi!

İşte tartışmalar ve tepkiler bu şekilde sürüp giderken, altın ve gümüş piyasalarının adeta kahini haline gelen ekonomist İslam Memiş, tam bunların ortasında müthiş bir iddia ortaya attı.

Altın ve gümüş yatırımcısının çok yakından takip ettiği isim olan İslam Memiş, yaptığı bir paylaşımla, memur zamlarına yeniden zam yapılacağı iddiasında bulundu. Memiş, kamu çalışanlarını çok sevindirecek bu iddialı tahmini için oran ve tarih bile verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön