26 / 07 / 2024

Okuyanlar sevinçten havalara uçacak! İslam Memiş’ten emekli ve memura yeni zam haberi geldi!

Okuyanlar sevinçten havalara uçacak! İslam Memiş’ten emekli ve memura yeni zam haberi geldi!

Altın ve gümüş fiyatlarını bilerek yatırımcının gözünü, kucağını ayırmadığı ekonomist İslam Memiş, bu kez de son günlerin en önemli konusu haline gelen memur maaşlarıyla ilgili çok önemli bir iddiada bulunarak, oran ve tarih verdi!


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Geçtiğimiz Salı günü açıklanan enflasyon rakamlarının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından önce yüzde 25, daha sonra da yüzde 30 olarak açıklanan memur ve emekli zammıyla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Fatih Portakal’ın ardından bu kez de ekonomist İslam Memiş, memur ve emekliye yakın zamanda yeniden bir zam daha zam yapılacağı iddia etti. 

Okuyanlar sevinçten havalara uçacak! İslam Memiş’ten emekli ve memura yeni zam haberi geldi!

YÜZDE 15 ZAM YAPILACAK!

Özellikle altın ve gümüş yatırımcısının sürekli takip ettiği ve ekonomi konusunda atılacak adımlarla ilgili önceden verdiği bilgilerle dikkat çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, memur ve emekli maaşlarına yüzde 15 daha ek zam yapılacağını belirterek, zammın yapılacağı tarihi de duyurdu.

Konuyla ilgili bir paylaşım yapan İslam Memiş, memur ve emekliye mart ayı ortasında yeni bir zam daha yapılacağını iddia etti

Memiş paylaşımında, "Mart ortası emekli ve memura yüzde 15 ilave zam. Mayıs ilk haftası seçim. Beklentim bu yönde" ifadelerini kullandı.

Daha önce benzer bir iddiayı gazeteci Fatih Portakal da dillendirmiş, Portakal’ın bu iddialı paylaşımı, memur ve emekli kesimi tarafından, “acaba içeriden kesin bilgi mi geldi” sorusunu akıllara getirmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön