18 / 05 / 2024

Olgun Yapı, PonceBloc'un Bursa bayisi oldu!

Olgun Yapı, PonceBloc'un Bursa bayisi oldu!

Dünyanın pek çok ülkesinde uzun yıllardır tercih edilen Arkas'ın iştiraki olarak Türkiye pazarına giriş yapan PonceBloc, Bursa'nın önde gelen bayilerinden Olgun Yapı ile bölgedeki inşaat firmalarının yükünü hafifletecek...





ALMANYA ve Fransa başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde uzun yıllardır tercih edilen ve yakın zamanda Arkas'ın iştiraki olarak Türkiye pazarına giriş yapan PonceBloc, Bursa'nın önde gelen bayilerinden Olgun Yapı ile bölgedeki inşaat firmalarının yükünü hafifletecek. 


İnegöl'de yaklaşık 20 yıldır Olgun Yıldız İnşaat, 2013 yılından bu yana ise Bursa Olgun Yapı adıyla inşaat malzemeleri satışı ve müteahhitlik hizmetleri alanında faaliyet gösteren Olgun Yapı, PonceBloc'un Bursa bayisi oldu. İnovatif bir ürün olması sebebiyle PonceBloc'u tercih eden Olgun Yapı, PonceBloc'unBursa, Eskişehir, Yalova ve Bilecik distribütörlüğünü yapıyor. Hızlı bayi yapılanması ile Türkiye geneline yayılmaya devam eden PonceBlocmarkası ile Olgun Yapı, artık inşaatın ince işlerinin yanı sıra kaba inşaat aşamasında da müteahhit firmalara destek vermeye başlamış oldu. Olgun Yapı ile Bursa, Eskişehir, Yalova ve Bilecik'de ulaştıklarını ifade eden PonceBloc Pazarlama Müdürü Özge Sipahioğlu, 6l şirketi bünyesinde barındıran Arkas'ın inşaat sektöründeki yeni iştiraki olan PonceBloc'un hafifliği ile Türk inşaat sektöründe devrim niteliğinde olduğunu söyledi. Sipahioğlu, Fransız knowhow'ına ek olarak Alman teknolojisi ve dizaynı ile Kayseri'de ponza taşından üretilen PonceBloc'un, hafifliğinin yanı sıra çevreci, yüzde yüz geri dönüştürülebilir, doğal bir ürün olduğunu belirtti. 


Ortadoğu Gazetesi 


Geri Dön