05 / 05 / 2024

Olgun Yapı

Olgun Yapı

Dünyanın pek çok ülkesinde uzun yıllardır tercih edilen Arkas'ın iştiraki olarak Türkiye pazarına giriş yapan PonceBloc, Bursa'nın önde gelen bayilerinden Olgun Yapı ile bölgedeki inşaat firmalarının yükünü hafifletecek...

Kale Grubu Bursa'daki en büyük showroomunu Nilüfer'de hizmete açtı!

İnegöl'de 23 yıldır Kale Grubu'nun ürünlerini satan Yıldız İnşaat (Olgun Yapı), Bursa'daki en büyük showroom'unu görkemli bir törenle Bursalıların hizmetine açtı. Showroom, Nilüfer Çalı Yolu'nda bin metrekarelik alanda faaliyete geçirildi...

Unita Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unita Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Olgun Acar ve Rabiye Şahin ortaklığında kuruldu.

Edes Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edes Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Edeş tarafından kuruldu.

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Karakuş ve Olgun Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Olgun Zorlu, Selen Zorlu Melik ve Mehmet Emre Zorlu ortaklığında kuruldu. 

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt  Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt Çelik Metal Turizm Nakliye Elektrik Elektronik Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Karayel tarafından kuruldu. 

Akpay Yapı Onarım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akpay Yapı Onarım ve İnşaat Limited Şirketi Olgun Akyüz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif üyeleri tapularına kavuştu!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Başkan Atila, “Mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum” dedi.

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Performans Sanatları Merkezi Şubesi açıldı!

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Performans Sanatları Merkezi Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu tarafından 10 milyon TL'lik sermaye ile açıldı.

İzge Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzge Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Akın Emeksiz, Fatih Kaymaz, Selahattin Olgun tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Alkazar Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkazar Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Olgun Çelik, Muhammet Muhitt Ciğer, Ahmet Faruk Yılmaz, Hacı Bekir Karlığa tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi açıldı!

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Olgun Yapı Haberi

Olgun Yapı



ALMANYA ve Fransa başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde uzun yıllardır tercih edilen ve yakın zamanda Arkas'ın iştiraki olarak Türkiye pazarına giriş yapan PonceBloc, Bursa'nın önde gelen bayilerinden Olgun Yapı ile bölgedeki inşaat firmalarının yükünü hafifletecek. 


İnegöl'de yaklaşık 20 yıldır Olgun Yıldız İnşaat, 2013 yılından bu yana ise Bursa Olgun Yapı adıyla inşaat malzemeleri satışı ve müteahhitlik hizmetleri alanında faaliyet gösteren Olgun Yapı, PonceBloc'un Bursa bayisi oldu. İnovatif bir ürün olması sebebiyle PonceBloc'u tercih eden Olgun Yapı, PonceBloc'unBursa, Eskişehir, Yalova ve Bilecik distribütörlüğünü yapıyor. Hızlı bayi yapılanması ile Türkiye geneline yayılmaya devam eden PonceBlocmarkası ile Olgun Yapı, artık inşaatın ince işlerinin yanı sıra kaba inşaat aşamasında da müteahhit firmalara destek vermeye başlamış oldu. Olgun Yapı ile Bursa, Eskişehir, Yalova...