04 / 05 / 2024

Erdeğer Ford Trucks Bursa Bayisi'nin açılışı yapıldı!

Erdeğer Ford Trucks Bursa Bayisi'nin açılışı yapıldı!

Erdeğer Ford Trucks Bursa Bayisi'nin açılışını yaptı. BalıkesirBandırma bölgesinin satış ve satış sonrası hizmet bayiliğini de alan Erdeğer, 4 bin 500 metrekare alan üzerinde 800 metrekare kapalı alan olarak projelendirilen tesis yatırımı için hazırlıklar





Ford'un Yalova bayisi Erdeğer Motorlu Araçlar, Bursa-Yalova karayolunun Ovaakça girişinde, 6 bin metrekare alan üzerinde, 3 bin 700 metrekare kapalı alana sahip Erdeğer Ford Trucks Bursa Bayisi'nin açılışını yaptı. BalıkesirBandırma bölgesinin satış ve satış sonrası hizmet bayiliğini de alan Erdeğer, 4 bin 500 metrekare alan üzerinde 800 metrekare kapalı alan olarak projelendirilen tesis yatırımı için hazırlıklara başladı. Yıl sonunda yeni tesisini açmayı hedefleyen Erdeğer, bu bölgenin satış ve servis hizmetlerinde tek yetkili bayisi olacak. 


Erdeğer'in otomotiv ve inşaat sektöründe hizmet vermek amacıyla 2007 yılında kurulduğunu söyleyen Erdeğer Genel Müdürü Tunç Ertaş, Ford bayisi olarak faaliyetlerine başlayan firmanın, bugün Yalova'da 4 bin 500 metrekare kapalı alana sahip tesisinde 52 kişilik ekibiyle yedek parça satışı ve servis hizmeti de verdiğini belirtti. Erdeğer'in, yatırımlarına devam ettiğini ve bu yıl içinde Ford Trucks Bursa Bayisi'ni hizmete açtığını kaydeden Ertaş, "Bursa-Yalova karayolunun Ovâakça girişinde 6 bin metrekare alan üzerinde 3 bin 700 metrekare kapalı alana sahip Erdeğer A.Ş. Ford Trucks Bursa Bayisi açılışını yaptık. Tesis, Ford Cargo müşterilerinin satış, servis, yedek parça ve ikinci el gibi her ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte. Aynı anda 30 i A A kamyona onarım hizmeti verebiliyor. Bursa'daki istihdam sayımız ise 41" dedi. 


Balıkesir-Bandırma'nın tek yetkili bayisi oluyor Yannmlannm sürdüğünü, Balıkesir bölgesinin satış ve satış sonrası hizmet bayiliğini aldıklarını anlatan Ertaş, 4 bin 500 metrekare alan üzerinde 800 metrekare kapalı alan şeklinde projelendirilen tesis yatırımı için hazırlıklara başladıklarını ve yıl sonuna doğru faaliyete geçmeyi planladıklarını kaydetti. Ertaş, tesisin hizmete girmesiyle birlikte Balıkesir-Bandırma bölgesinde sa4 tış ve servis hizmetlerinde tek yetkili bayi olacaklarını vurguladı. 


Otomotiv pazarında satış adetlerine bakıldığında Ford'un 11 yıldır Türkiye birincisi olduğuna dikkati çeken Ertaş, bu başarıya Yalova'da her dört araçtan birinin satışını gerçekleştirerek katkıda bulunduklarını anlattı. Otomotiv sektöründe yaşanan hızlı büyüme sürecine ayak uydurmayı hedeflediklerini dile getiren Ertaş, bu doğrultuda Yalova'da hizmet kalitesini artırmak ve müşteri beklentilerini karşılayabilmek için tesislerini daha modern hale getirdiklerini söyledi. 


Tüm servis alanlarını ve atölyeleri yenilediklerini aktaran Ertaş, ek bina yaptıklarını, dış sahayı genişlettiklerini, ayrıca müşterileri sınırsız internetle buluşturduklarını söyledi. Ertaş, "Yeni yatırımlar sayesinde serviste müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkardık. Ülke genelinde ilk 10 bayi içindeyiz. En son yapılan anket sonuçlarına göre, binek ve ticari araçta Türkiye birincisi görünüyoruz" diye konuştu. 2012 yılında 143'ü ağır vasıta olmak üzere toplam 957 araç satışı gerçekleştirdiklerinin bilgisini veren Ertaş, yaklaşık 6 bin 500 araca da servis hizmeti verdiklerini belirtti. Ertaş, bu yıl bir önceki yıla oranla yüzde 10 büyüme hedeflediklerini ve ağır vasıta hariç bin adet araç satışı öngördüklerini sözlerine ekledi. 


Dünya Gazetesi


Geri Dön