18 / 05 / 2024

Erdeğer Ford Trucks

Erdeğer Ford Trucks

Erdeğer Ford Trucks Bursa Bayisi'nin açılışını yaptı. BalıkesirBandırma bölgesinin satış ve satış sonrası hizmet bayiliğini de alan Erdeğer, 4 bin 500 metrekare alan üzerinde 800 metrekare kapalı alan olarak projelendirilen tesis yatırımı için hazırlıklar

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Ford Fiesta alacaklara indirim müjdesi! Fiesta’ya tamı tamına 62 bin 600 TL indirim geldi!

Ford’tan Fiesta modelini satın almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Diğer aylarda olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini revize eden Ford, Fiesta’ya tam 62 bin 600 TL indirim yaptığını duyurdu.

Ford’un efsane araçlarından Kuga’nın haziran ayı fiyatı belli oldu! Kuga’nın fiyatını görünce çok şaşıracaksınız!

Dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden Ford, haziran ayı kapsamında Türkiye fiyatını güncelledi. Ford, bu çerçevede Kuga modelinin yeni fiyatını da resmi internet sitesinden yayımladı.

Yolların ustası Ford Fiesta’da kampanyalı fiyatlar belli oldu!

Dünyanın en büyük otomobil firmalarından ABD’li Ford, haziran ayı çerçevesinde bir kampanya başlattı. Ford’un yaptığı açıklamada Fiesta modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatı duyuruldu.

Güvenlik özellikleri ile donatılmış Ford Transit Custom Mayıs ayı zammı ne kadar?

Ford Transit Custom, sürücü ve yolcuların konforu için birçok özellik sunar. Bunlar arasında arka park sensörleri, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, klima, elektrikli camlar ve diğer özellikler yer alır. 09 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Performans arayanlar Ford Focus'a yöneliyor! Rekabeti sevenler Focus'un Mayıs fiyatları haberimizde 

Ford Focus'un en belirgin özelliği, sürüş keyfi ve dinamizmi ile öne çıkmasıdır. Focus, sürüş keyfi ve performans açısından diğer C segmenti araçlara göre daha iyi bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Ford Ecosport'a Nisan ayında zam geldi mi? İşte 04 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford, birkaç kullanışlı numarayla kompakt da olsa kullanışlı bir seyahat arkadaşı olduğunu kanıtladı. Rogue Sport'tan daha az el bagajı taşıyordu ve Honda HR-V ancak diğer benzer rakiplerinden daha yüksek kapasiteye sahip. Peki Ford Ecosport 04 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Uzun yolculukların vazgeçilmezi o! Ford Trucks 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Uzun yolların vazgeçilmez yardımcısı Ford, TIR ve Kamyon modellerinde Ekim ayı fiyatlarını güncellendi. Ford Trucks Çekici Serisi'nin içindeki Ecotorq motor, performans ve ekonomi arasında kurduğu doğal dengeyle kullanıcılarına güçlü bir performans vadediyor.

Ford Tourneo Courıer 28 Eylül 2022 fiyat listesi

İsterseniz çok amaçlı koltuk sistemi, isterseniz de sizi rahatça işinizden sosyalleşmeye taşıyacak bir araç arıyorsanız, Ford Tourneo Courıer sürüş deneyiminizi tam anlamıyla bir üst seviyeye çıkaracak. İşte Ford Tourneo Courıer 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ford 3.000 işçiyi işten çıkarıyor. Hissleri bir anda düştü!

Ford Motor yetkilileri, pazartesi günü yaptığı açıklamada, yaklaşık 3.000 beyaz yakalı ve sözleşmeli çalışanı işten çıkardığını belirtti. İşten çıkarmaların ardından hafta başında yüzde 3,9 oranında değer kaybetti. İşte ayrıntılar.

Ford Ranger 31 Mart 2022 Fiyat listesi!

İş ve aile yaşamına kolayca uyum sağlayabilen Ford Ranger'ın fiyat listesi ve özellikleri yenilendi. Peki sınıfındaki diğer modellerine karşı yüksek performans sunan Ranger modelinin fiyatları ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

Ford Ranger fiyatları yeniledi! İşte 24 Mart 2022 Fiyat listesi!

Ford Ranger, iş ve aile yaşamına kolayca uyum sağlayabilecek şekilde tasarlandı. Sağladığı geniş alan seçenekleriyle sürücü ve diğer yolcuları rahat ve konforlu bir seyahate çıkarıyor. Peki Ford Ranger modelinin fiyat listesi nasıl? Cevabı haberimizde...

Ford'den diğer markaları çılgına çevirecek indirim! Tam 3 bin 400 TL! İşte Tourneo 2022 Mart fiyat listesi...

Ford, bütün otomobil modellerinde Mart ayına özel büyük indirim uyguladı. Sıfır kilometre bir otomobile sahip olmak isteyenler, bu indirim fırsatını kaçırmayın. İşte Ford Tourneo 2022 Mart fiyat listesi...

Erdeğer Ford Trucks Haberi

Erdeğer Ford Trucks



Ford'un Yalova bayisi Erdeğer Motorlu Araçlar, Bursa-Yalova karayolunun Ovaakça girişinde, 6 bin metrekare alan üzerinde, 3 bin 700 metrekare kapalı alana sahip Erdeğer Ford Trucks Bursa Bayisi'nin açılışını yaptı. BalıkesirBandırma bölgesinin satış ve satış sonrası hizmet bayiliğini de alan Erdeğer, 4 bin 500 metrekare alan üzerinde 800 metrekare kapalı alan olarak projelendirilen tesis yatırımı için hazırlıklara başladı. Yıl sonunda yeni tesisini açmayı hedefleyen Erdeğer, bu bölgenin satış ve servis hizmetlerinde tek yetkili bayisi olacak. 


Erdeğer'in otomotiv ve inşaat sektöründe hizmet vermek amacıyla 2007 yılında kurulduğunu söyleyen Erdeğer Genel Müdürü Tunç Ertaş, Ford bayisi olarak faaliyetlerine başlayan firmanın, bugün Yalova'da 4 bin 500 metrekare kapalı alana sahip tesisinde 52 kişilik ekibiyle yedek parça satışı ve servis hizmeti de verdiğini belirtti. Erdeğer'in,...