30 / 04 / 2024

Olimpa Residence Başakşehir projesinde 400 bin TL'ye!

Olimpa Residence Başakşehir projesinde 400 bin TL'ye!

Firma: Fuzul İnşaat

Proje: Olimpa Rezidans

Dairelerin 400 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunulduğu Olimpa Residence projesinde daire satışlarına devam ediliyor. Proje lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de yükseliyor...



Toplam 32 adet dairenin yer aldığı Olimpa Residence'ın içerisinde AVM de bulunuyor. Proje, Havaalanı ve Otogar'a 1,5 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Olimpa Residence Başakşehir projesinde 400 bin TL ye!


3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Olimpa Rezidans'ta yer alan konutların hepsi 155 metrekare olarak dizayn edildi. Projede satış sürecine devam ediliyor.


Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanabildiği Başakşehir Olimpa Rezidans'ta; sinema salonu, çocuk oyun alanı, restoran cafe gibi sosyal alanlar, spor salonu, fitness salonu, vale park, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, temizlik hizmeti gibi sosyal alanlar sunuluyor.


İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde konumlanan  Olimpa Rezidans  Başakşehir,  Fuzul İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2015 yılı içerisinde yapılacak.


Olimpa Residence Başakşehir projesinde 400 bin TL ye!


Olimpa Residence Başakşehir projesinde satışı devam eden 3 oda 1 salon daireler 400 bin TL ile 450 bin TL arasında değişen fiyatlara sahip. Projede, 11 katlı tek bloktan oluşuyor.


Telefon: 0212 488 23 61

Web Adresi: http://www.olimparezidans.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön