02 / 05 / 2024

Ona 9 Dragos'ta tapular hazır!

Ona 9 Dragos'ta tapular hazır!

Firma: Yılmazlar İnşaat EN Grup

Yılmazlar İnşaat tarafından Maltepe'de yüksek pirim potansiyeline sahip lokasyonda hayata geçirilen Ona 9 Dragos projesinde tapular hemen teslim ediliyor..



Yılmazlar İnşaat'ın Maltepe'de kendi arsası üzerine yapımına başladığı Ona 9 Dragos projesinde tapular hemen veriliyor. Projede uygun bütçelerle ev sahibi olunabiliyor.


Modern mimarisi ve çok özel lokasyonuyla bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ona 9 Dragos Bağdat caddesine 10,  Marmaray  Gebze- Halkalı Metro Projesine 9, sahil yoluna ise 600 metre mesafede yer alıyor.


Özel lokasyonuyla yüksek pirim potansiyeline sahip Ona 9 Dragos projesinin 100 milyon TL lik bir yatırım olduğunu belirten Yılmazlar İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Esat Yılmaz, "Ona 9 Dragos'da farklı metrekarelerde konut ve home ofisler bulunuyor. Projemizi kendi arsamız üzerine inşaa ediyoruz. Bu nedenle metrekare fiyatlarımızı insanların ulaşabileceği makul seviyelerde tutabilmeyi başardık. Yani projemiz insanların alırken kazanmaya başladığı bir proje oldu. Tapuları hemen sahiplerine veriyoruz." dedi.



http://www.ona9.com/




Geri Dön