27 / 04 / 2024

Viridis Çengelköy'de son 20 konut! Tapular hazır!

Viridis Çengelköy'de son 20 konut! Tapular hazır!

Viridis İnşaat imzası taşıyan Viridis Çengelköy'de son 20 konutun satışı devam ediyor. Tapuların hazır olduğu proje 4 blok olarak inşa ediliyor. 



İstanbul'un en güzel semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Viridis Çengelköy projesinde son 20 konutun satışı devam ediyor. 

Viridis İnşaat imzası ile yükselen Viridis Çengelköy projesinde tapular hemen teslim ediliyor. 4 blok şeklinde yükselen Viridis Çengelköy projesi İstanbul Boğazı manzarası ile  dikkat çekiyor.

Viridis Çengelköy projesin kapsamındaki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplam konut sayısının 58 olarak açıklandığı proje lokasyonuyla da dikkat çekiyor. 

Çengelköy Viridis projesinin alt katlarında bahçeli konutlar yer alırken, çatı katlarında ise dubleks konutlara yer veriliyor. Geniş peyzaj alanlarının da bulunduğu Viridis Çengelköy'de 3 oda 1 salon evler için tek, 4 oda 1 salon evler için iki araçlık otopark alanı sunuluyor.

Viridis Çengelköy de son 20 konut! Tapular hazır!

Sosyal alanları arasında; Playstation odası, sinema odası, oyun odası, fitness salonu, ısıtmalı açık havuz, çocuk oyun alanı ve toplantı odası bulunan projede her konut için 2.5-3 metrekare büyüklüğünde depo alanları da mevcut.

Viridis İnşaat Viridis Çengelköy projesinde 2+1 konutların net alanları 75 metrekare olarak açıklanırken, 3 oda 1 salon flat dairelerin net alanları 103 metrekare, 3+1 dubleks dairelerin net alanları 125 metrekare olark tasarlandı.

İstanbul'un en sevilen semtleri arasında yer alan Çengelköy'de yer alan proje Bosna Bulvarına ve Sultan Murat Caddesi'ne yakın konumda bulunuyor.


Web: https://cengelkoy.viridis.com.tr/

Tel: 444 3 110 
 

Paye Sakarya'da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Boutique Vadi Residence'ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!


Geri Dön