10 / 05 / 2024

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.



Peki Önay Büyük Konaklar projesinde yer alan konakların fiyatları ne kadar? Önay Büyük Konaklar projesindeki villalar kaç metrekare? Önay Büyük Konaklar projesinde ödemeler nasıl yapılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yeni nesil lüks anlayışı ile tasarlanan Büyük Konaklar lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Projede yer alan konakların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Büyükçekmece Önay Büyük Konaklar projesinde, Akasya Konak, Begonya Konak, Yasemin Konak, Sümbül Konak, Defne Konak, Nergis Konak, Gül Konak, Hanımeli Konak, Safran Konak, Reyhan Konak, Sarmaşık Konak, Ihlamur Konak, Açelya Konak, Kardelen Konak, Lavanta Konak, Papatya Konak, Zambak Konak, Manolya Konak, Menekşe Konak, Karanfil Konak, Nilüfer Konak, Mimoza Konak, Erguvan Konak, Leylak Konak, Kamelya Konak, Sardunya Konak ve Orkide Konak isimli 27 konak bulunuyor. Projedeki konakların alanları 621 ila 664 metrekare arasında değişiyor. 

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Konakların arsa alanlarının 1309 metrekare ile 1574 metrekare arasında değiştiği projede her konakta havuz, kamelya, Türk hamamı, sauna ve fitness bulunuyor.

Önay Büyük Konaklar fiyat bilgisi

Konakların 6 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede fiyatlar 2 milyon 200 bin dolar ile 2 milyon 700 bin dolar arasında değişiyor. Projedeki konaklar için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar için 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 


Web: http://buyukkonaklar.com/

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi için düğmeye basıldı! Yeni proje!

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 


Geri Dön