29 / 04 / 2024

Onduser ile seramik çatı kaplama devri!

Onduser ile seramik çatı kaplama devri!

Hafif, estetik, güvenli ve uzun ömürlü çatı kaplama malzemesi Onduser ile geleneksel çatı kaplama anlayışı değişecek



Türkiye'nin lider çatı ve yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, Seramiksan işbirliğiyle geliştirdiği yeni çatı ve cephe kaplama malzemesi Onduser'i inşaat sektörünün hizmetine su­nuyor. Mayıs 2010 İstanbul Yapı Fuarı ile ilk kez tanıtımı yapılacak olan Ondu­ser sistemi Onduline Avrasya tarafından tasarlandı ve Seramiksan tarafından üretilecek.

Onduser, mükemmel estetiği ve uzun ömürlü oluşu sayesinde "klasik çatı ve cephe kaplama" anlayışını bütünüyle de­ğiştirecek. 40 yıllık su geçirimsizlik garan­ti süresiyle piyasaya sunulan Onduser, özel seramikler ve bunların montajım sağlayan sistemle birlikte herhangi bir harç veya yapıştırıcı kullanılmadan eğim­li çatılara ve cephelere uygulanabiliyor.

NAKLİYEDE BÜYÜK KOLAYLIK

Türkiye'de ilk kez Onduline Avrasya tarafından piyasaya sunulan seramik ça­tı kaplama malzemesi Onduser, özellik­leriyle de dikkat çekici. Ağırlığı gelenek­sel çatı kaplamalarının yarısı kadar olan Onduser'in çatıya verdiği yük metreka­rede sadece 19,5 kg. Bu özellik nakliye­de olduğu kadar şantiye içi taşımalarda da Onduser'i farklı kılıyor. Onduser, sırla kaplı yüzeyi sayesinde su geçirmiyor. Tamamı suya batırılsa bile 24 saatte su emme miktarı geleneksel malzemelern onda biri kadar olan  On­duser, Isoline su yalıtım levhalarıyla bir­likte yüzde 10'a kadar düşük eğimlerde de güvenle kullanılabiliyor. Çatı ve cep­helere uygulama aşamasında harç veya yapıştırıcıya ihtiyaç duyulmadan kullanı­lan Onduser, havalandırma sistemi sa­yesinde dondan etkilenmiyor, kışın yo-ğuşmayı önlüyor ve yaz aylarında da se­rinlik sağlayarak konfor ve tasarrufa katkıda bulunuyor. Bunların yanında, her bir seramiğin özel kancalarla çatıya monte edilmesi nedeniyle, fırtına, dep­rem gibi olumsuz şartlarda hiçbir sera­mik yerinden kaymıyor, çatıdan düşmü­yor ve uçup gitmiyor. Çatı ve cephelere uygulama açısından da birçok kolaylık sağlayan Onduser, için ölçü almak da 'gerekmiyor.

ESTETİK GÖRÜNÜM VERİYOR

İstendiğinde seramikler kolayca kesi-lebiliyor, uygulama sonrasında herhangi bir seramik geri kalanlara dokunulmadan aradan çıkartılabiliyor ve yenisiyle değiştirilebiliyor.

1 metrekarelik paketler halinde piya­saya sunulan Onduser, renk çeşitliliği sayesinde çatı ve cephelere estetik görü­nüm kazandırıyor. Uygulama, nakliye, depolama gibi birçok avantajı inşaat sektörünün emrine sunan Onduser çatı cephe kaplama sistemi aynı zamanda 40 yıl su geçirimsizlik garantisini de sunu­yor.
Para


Geri Dön